Et godt CRM-system er gull verdt for alle organisasjoner. Vi brenner for at vårt fundraisings- og medlemsverktøy følger den digitale utviklingen i samfunnet, har alle relevante integrasjoner og er fremtidsrettet.

Et effektivt, fleksibelt og skybasert CRM kan gjøre mye for å forbedre organisasjonens arbeid. I tillegg forventer dine støttespillere rask og korrekt oppfølging og tilgang til egen informasjon. Dette tilbyr vi dere i ProFundo CRM og våre ulike MinSide-moduler.

 

 

Våre løsninger inkluderer alt som medlems- og giverorganisasjoner trenger:

ProFundo CRM gir god oversikt over inntekter, aktiviteter og kampanjer, og er integrert med alle nødvendige betalingsverktøy og kommunikasjonsverktøy dere trenger for god giver- og medlemshåndtering. I utviklingen av vårt CRM system er vi opptatt av hvordan dere kan gi god oppfølging for å beholde givere og medlemmer. 

Som CRM-kunde hos ProFundo ordner vi driften og sikkerheten. Deres ‘gull’ blir lagret på sikre servere, med kontinuerlig overvåking, back-up og oppgraderinger. Dere får alltid nyeste versjon av ProFundo CRM ved pålogging. 

Fleksible dashboard løsninger

 

 

Jeg ønsker mer informasjon

Vi leverer

Streetrecruiter

Vårt verktøy for rekruttering og verving gjør arbeidet morsomt og smidig.

Verving av nye støttespillere er jo noe av det morsomste fundraisere gjør, og med gode og effektive verktøy for å håndtere det praktiske er sjansen for suksess mye større. Vi har dette verktøyet Streetrecruiter, og det er tilgjengelig på alle skjermflater.