Et godt CRM-system er gull verdt for alle organisasjoner. Vi brenner for at vårt fundraisings- og medlemsverktøy følger den digitale utviklingen, har alle relevante integrasjoner og er fremtidsrettet.

Et effektivt, fleksibelt og skybasert CRM system kan gjøre mye for å forbedre organisasjonens arbeid. ProFundo CRM tilbyr en rekke skybaserte løsninger for medlems- og giverorganisasjoner, inkludert et oversiktlig dashbord og fleksible 360-visninger. Våre løsninger gir god oversikt over inntekter, aktiviteter og kampanjer, og er integrert med alle nødvendige betalings- og kommunikasjonsverktøy for god giver- og medlemshåndtering.

Vi er opptatt av å gi god oppfølging for å beholde givere og medlemmer, og vårt CRM system er utviklet med dette i tankene. Som kunde hos ProFundo ordner vi driften og sikkerheten, slik at dine data alltid er lagret på sikre servere med kontinuerlig overvåking, back-up og oppgraderinger. Dere får alltid den nyeste versjonen av ProFundo CRM ved pålogging.

Våre relevante produkter inkluderer MinSide for sluttbruker, MinSide lokallagsmodul, arrangementhåndtering, nettbutikk for symbolske gaver, leadshåndtering og datafangst, samt integrasjoner for kommunikasjon og marketing automation. Vi tilbyr også fleksible dashbord-løsninger. FUNDRAISING Monitor gir deg en rask oversikt over relevant og nødvendig informasjon for å ta riktige beslutninger.

 

Med et godt dashbord får du raskt en god oversikt med relevant og nødvendig informasjonen som trengs for å ta riktig beslutning. I ProFundo CRM har dashbord fått en nøkkelrolle, og vi gir deg ikke bare ett, men en gruppe dashbord som gjenspeiler din organisasjons behov. Her kan du blant annet sende givere direkte til AvtaleGiro eller Vipps-appen for å starte fast betaling av giver- eller medlemsbetaling. Det er også muligheter for å egne dashbord for blant annet oppfølging av næringsliv og major donors.

Les om våre 5 gode grunner til å bruke dashbord. 

Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker informasjon om våre produkter eller ønsker en gratis demo.