Et godt CRM-system er gull verdt for alle organisasjoner. Vi brenner for at vårt fundraisings- og medlemsverktøy følger den digitale utviklingen i samfunnet, har alle relevante integrasjoner og er fremtidsrettet.

Et effektivt, fleksibelt og skybasert CRM kan gjøre mye for å forbedre organisasjonens arbeid. I tillegg forventer dine støttespillere rask og korrekt oppfølging og tilgang til egen informasjon. Dette tilbyr vi dere i ProFundo CRM og våre ulike MinSide-moduler.

Våre løsninger inkluderer alt som medlems- og giverorganisasjoner trenger:

ProFundo CRM gir god oversikt over inntekter, aktiviteter og kampanjer, og er integrert med alle nødvendige betalingsverktøy og kommunikasjonsverktøy dere trenger for god giver- og medlemshåndtering. I utviklingen av vårt CRM system er vi opptatt av hvordan dere kan gi god oppfølging for å beholde givere og medlemmer. 

Som CRM-kunde hos ProFundo ordner vi driften og sikkerheten. Deres ‘gull’ blir lagret på sikre servere, med kontinuerlig overvåking, back-up og oppgraderinger. Dere får alltid nyeste versjon av ProFundo CRM ved pålogging. 

 

Fleksible dashboard løsninger

Med et godt dashbord får du raskt en god oversikt med relevant og nødvendig informasjonen som trengs for å ta riktig beslutning. I ProFundo CRM har dashbord fått en nøkkelrolle, og vi gir deg ikke bare ett, men en gruppe dashbord som gjenspeiler din organisasjons behov.

Les om våre 5 gode grunner til å bruke dashbord. 

Instant-onboarding

Fra 360-dashbordet i ProFundo CRM kan du nå sende givere direkte til AvtaleGiro eller Vipps-appen for å starte fast betaling av giver- eller medlemsbetaling.

Som de to beste betalingsmåtene for å beholde givere/medlemmer er dette en viktig nyvinning. Dessuten gjør det godt både for betaler og formål.

Mange av våre samarbeidsorganisasjoner har allerede tatt løsningen i bruk. Vi heier på digitalfundraisere og digitalmarkedsførere som ser mulighetene dette gir og som klarer å kommunisere godt med givere og medlemmer om det. Ros og takk til Vipps, Nets og Strex m.fl. for godt partnersamarbeid om å få dette til å spille.

Selv om papirgiro, håndsignert AvtaleGiro-fullmakt og brevkommunikasjon fortsatt betyr mye, er det ikke tvil om at digitale løsninger og instant-onboarding er fremtiden.

Les mer om Vipps Hurtigkasse her>>