Oppnå bedre respons med gode adresser

 

God adressekvalitet er viktig for å ikke kaste bort penger. Vårt samarbeid med Data Factory kan tilby kundene våre adresseajourhold med mange gode funksjoner.

Reidun Hope Aurebekk i ProFundo er produktansvarlig for området som omhandler adresser og er veldig fornøyd med det tette samarbeidet med Data Factory.

Når postale utsendelser kommer i retur er det både en ren kostnad, og en potensiell tapt inntekt. I tillegg gir adresseajourhold oppdaterte mobilnummer slik at du kan nå flere givere og medlemmer med viktig informasjon på SMS eller TM, sier Reidun.

Flere kilder

Data Factory er en leverandør i Netlife-gruppen og har mange adressekilder som sammenfattes i ajourholdet, blant annet Telekom, Brønnøysundregisteret, Posten, Folkeregisteret.

– Data Factory er framoverlent og en god samarbeidspartner for oss når vi også ønsker å løse mer innenfor adresseområdet. De har masse kompetanse og gode API ’er. Nå er vi i gang med automatisert ajourhold, og igangsetting for våre kunder gått veldig fint, sier Reidun. 

Bedre adresser – mer analyse

Gjennom integrasjon med Data Factory så oppdateres adresser og øvrige opplysninger i ajourholdet direkte på navnet i CRM. Vi påfører også kjønn, fødselsdato, mobilnummer, fast telefon, offentlige reservasjoner, utvandring og husstandsid. Døde avsluttes i CRM. I tillegg får du direkte lenke til Data Factory som viser flere demografiske kriterier, og dermed enda mer innsikt over navnene som ajourholdes. 

Adresser til Vipps-givere

Det å kunne identifisere Vipps-giverne er gull verd for organisasjoner. Vipps-gavefilen kan importeres direkte inn i databasen, og derfra (med ett klikk)  videre til Data Factory for å vaske på kontaktinformasjon.

Les mer om Vippsvask 

Ta kontakt med oss for å sette opp denne nyttige modulen.

Reidun Hopen Aurebekk fra ProFundo

Reidun Hope Aurebekk, Produktansvarlig i ProFundo.

Send meg informasjon

Vi leverer