Profundo

Kjøita 19
4606 Kristiansand

I ProFundo jobber vi hver dag for å være det ledende fundraisingsmiljøet i Norge. Vårt hovedfokus er å finne de beste løsningene på frivillige organisasjoneners behov innenfor CRM for fundraising, medlemshåndtering, kommunikasjon, regnskap, abonnement, arrangement og salg. 

Vi leverer et nyutviklet sky- og webbasert CRM-grensesnitt, med en velprøvd Oracle database i bunnen. I utviklingen har vi tatt med det beste av det vi har lært gjennom snart 30 år med CRM for norske organisasjoner.

ProFundo CRM er utviklet i tett samarbeid med fundraisere med lang erfaring fra bransjen. 

Vi er en engasjert og aktiv CRM leverandør, og organisasjonene som er kunder hos oss blir mindre sårbare. Dette gir rom for større fokus på egen kjernevirksomhet. Til å gjøre verden bedre!

I tillegg til CRM med mange gode integrasjoner og tilkoblede webtjenester, tilbyr vi kurs og seminar for å styrke norske organisasjoner. Vi har et eget kreativt miljø som kan lage kampanjer for dere eller sammen med dere, og hjelpe dere til å ta ut potensialet i markedet.

I 2022 ble ProFundo Fundraising etablert i Sverige med kontor i Stockholm.

Hovedkontoret vårt er i Kristiansand der vi er tilgjengelig med systemsupport og engasjerte rådgivere når dere trenger oss.

Vi lykkes når dere lykkes!

Ta gjerne kontakt for en samtale om hvem vi er, hvordan vi tenker og hva vi kan få til sammen!

ProFundo
Org.nr: 976572769

Besøksadresse:
Kjøita 19

Postadresse:
Postboks 607 Lundsiden
4606 Kristiansand S

Telefon: 38 17 24 20

Send oss en epost

Som kunde blir man en del av et nasjonalt og internasjonalt kompetansenettverk, som bl.a. et tett samarbeid med RevolutioniseRoger Lawson og Adrian Sargeant ved Institute for Sustainable Philanthropy.

 

 

Vi er medlem av og støtter aktivt opp om Fundraising Norge.