Denne personvernerklæringen forteller hvordan ProFundo samler inn og bruker personopplysninger.
Når du bruker nettstedet vårt og/eller er i kontakt med oss ved at du for eksempel bestiller våre produkter eller melder deg på et kurs, vil vi behandle personopplysninger om deg. Her finner du informasjon om personopplysninger vi samler inn, hvorfor vi gjør dette og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene. Daglig leder i ProFundo er behandlingsansvarlig.

Hvorfor samler vi inn personopplysninger?

Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med deg. Behandlingen av personopplysninger skjer på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at behandlingen er nødvendig for å kunne gi deg best mulig oppfølging på en effektiv og praktisk måte.

Dette er en oversikt over hvilke opplysninger vi kan behandle om deg:

  • Fornavn

  • Etternavn

  • Telefonnummer

  • E-postadresse

  • Fakturaadresse

  • Gateadresse

  • IP-adresse

Personopplysningene benyttes i disse sammenhengene:

  • Behandling og bestillinger av våre produkter

  • Sende ut markedsføring, nyhetsbrev og gi informasjon om vår virksomhet

  • Påmelding til kurs, konferanser, foredrag, webinar og andre arrangementer

  • Besvare henvendelser som kommer inn

  • Rekruttering til ledige stillinger. Her vil vi samle inn flere personopplysninger enn de som er nevnt over. Det kan være søknad, CV, attester/vitnemål, personlighets-/evnetester, interne vurderinger, intervjureferater, bakgrunnssjekker og referanser.

For å få informasjon om bruk av vårt nettsted benytter vi informasjonskapsler (cookies). Du kan lese mer om cookies nederst i teksten.

Utlevering av personopplysninger til andre (databehandleravtaler)

Vi gir ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering.

Vi bruker databehandlere og deres verktøy til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. I slike tilfeller har vi inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen. Vi benytter oss av følgende databehandlere per i dag:

  • Survey Monkey (kundeundersøkelser). Vi gjennomfører vanligvis anonyme kundeundersøkelser, men kan også be om personopplysninger på noe for å kunne følge opp svar og be om evaluering.

  • Nyhetsbrev: ProFundo sender ut nyhetsbrev via Mailchimp og Make.  Dersom du har meldt deg på vårt nyhetsbrev har du samtykket til at vi behandler de personopplysningene du ga oss i forbindelse med at du meldte deg på. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. Våre nyhetsbrev inneholder funksjon for å melde seg av nyhetsbrevet.

  • Zendesk: Behanling av innkommende kundehenvendelser. For effektiv håndtering av henvendelser.

  • ProFundo samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på profundo.no, med analyseverktøyet Google analytics. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet og i nyhetsbrev. Opplysningene vi samler inn er avidentifiserte, slik at vi ikke kan spore opplysningen vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics, verktøyet er levert av Google inc.

  • ProFundo bruker Facebook Conversion Tracking Pixel til å spore og forbedre markedsføringskampanjer på Facebook. Når du besøker dette nettstedet (og har informasjonskapsler slått på i nettleseren din) lagres det informasjon som vi kan bruke i markedsføringen vår. Facebook-pixelen kan brukes til å gi deg mest mulig relevant innhold på Facebook, for eksempel ved å vise deg informasjon eller annonser som kan være verdifulle for deg.

Lagringstid

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for. Personopplysninger vi behandler for å oppfylle en avtale med deg slettes når avtalen er oppfylt og alle plikter som følger av avtaleforholdet er oppfylt. Personopplysninger som vi behandler på grunnlag av ditt samtykke slettes, hvis du trekker ditt samtykke. Unntak fra dette er når annet lovverk pålegger oss å beholde opplysningene. For enkelte typer behandling av personopplysninger, hvor tredjepart ikke er involvert beholder vi opplysningene i følgende tidsperiode:

  • Ved rekruttering lagres opplysningene inntil samtykke positivt trekkes tilbake. Behandlingen er basert på en interesseavveining i relasjon til fremtidige ansettelsesmuligheter.

  • Ved generelle henvendelser til oss lagres opplysningene inntil samtykke trekkes tilbake. Behandlingen er basert på en interesseavveining i relasjon til senere henvendelser og/eller ytterligere hevendelser på samme tema.

     

Dine rettigheter når vi behandler personopplysninger om deg

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har også rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet (dvs. du kan få utlevert personopplysningene om deg og gjenbruke disse som du vil på tvers av ulike systemer og tjenester). Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettsted: www.datatilsynet.no.

For å ta i bruk dine rettigheter må du kontakte ProFundo.

Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg, og ikke noen som gir seg ut for å være deg.

Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke for behandling av personopplysninger hos oss. Den enkleste måten å gjøre dette på, er å kontakte oss.

Klager

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, kan du klage til Datatilsynet. Du finner informasjon om hvordan du kan kontakte Datatilsynet på www.datatilsynet.no.

Endringer

Hvis det skulle skje endring av våre tjenester eller endringer i regelverket om behandling av personopplysninger, kan det medføre forandring i informasjonen i denne teksten.

Cookies (informasjonskapsler)

ProFundo benytter såkalte «cookies». En cookie er en liten tekstfil som blir lagret på din harddisk av nettstedet du besøker. Filen inneholder informasjon og blir blant annet brukt til å støtte deg som bruker og til statistikk. I denne statistikken er det ikke mulig å identifisere deg som enkeltperson. Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og gjør at vi kan tilby deg en tjeneste som virker best mulig. Funksjonen kan slås av i de fleste nettlesere gjennom et menyvalg som «innstillinger», «sikkerhet» e.l. Informasjonen vi samler inn fra informasjonskapsler via nettsiden lagres ikke.

Ved å bruke nettstedet profundo.no samtykker du til bruken av informasjonskapsler (cookies) på nettstedet.

Kontaktinformasjon

For spørsmål om vår behandling av dine personopplysninger kan du kontakte oss.