Økt kontroll på næringslivsoppfølging

 

Visste du at du kan bruke ProFundo CRM til oppfølging av næringslivsrelasjoner, få oversikt over bedriftsavtaler, hva som er ukas oppfølgingsavtaler og påminnelser om viktige gjøremål?

ProFundo CRM gir organisasjoner muligheten til å ha full oversikt over næringslivsrelasjoner på ett sted. Dette sparer tid og energi ved å eliminere behovet for å søke gjennom flere plattformer eller dokumenter for å finne viktig informasjon.

Meld deg på webinar 10. oktober kl. 9-10.

Dashbordet samler alle relevante detaljer om næringslivskontakter, major donors og sponsorer, og gir deg muligheten til å holde oversikt over historikk, tidligere interaksjoner og kommende planer.

Tilpasset oppfølging og kommunikasjon

Ta dine relasjoner med næringslivet til neste nivå ved å tilby skreddersydd oppfølging og kommunikasjon. Du kan opprette individuelle profiler for hver kontaktperson og koble de til bedriften med ulike roller for å tilpasse kommunikasjonen basert på tidligere engasjement, preferanser og interaksjoner med organisasjonen. Du kan legge inn notater og bli påminnet når neste dato for oppfølging skal gjøres.

Klikk på bildet for å se detaljer.

Full kontroll på samarbeidsavtaler

I ProFundo CRM kan du administrere og spore ulike typer samarbeidsavtaler med bedrifter. Vårt brukervennlige dashbord gir deg verktøyene du trenger for å ta beslutninger basert på innsikt, tilpasse kommunikasjonen for å engasjere dine støttespillere og effektivt administrere samarbeidsavtaler.

Fremtiden for næringslivssamarbeid

Vi ønske å sette en ny standard for hvordan organisasjoner kan bygge sterke og fruktbare relasjoner med næringslivet.

Ta kontakt for mer informasjon om ProFundo CRM og mulighetene for oppfølging av bedrifter og næringslivskontaker for din organisasjon.

 

 

Ønsker du å vite mer? Vi holder webinar med fremvisning:

Jeg ønsker mer informasjon:

Vi leverer