Få unik tilgang til live analyse av rekrutterings- og inntektsdata. Med dashbord direkte i ProFundo CRM får våre organisasjoner data til innsiktsdrevne beslutninger.

Med støtte fra Innovasjon Norge har vi i ProFundo lansert en prototype for live monitorering av data for norske innsamlings- og medlemsorganisasjoner. De første organisasjonene kom i gang i september 2021, og i utgangen av året har nærmere 25 organisasjoner delt sine data.

Analysedashbordene i ProFundo CRM har en unik tilgang til benchmarking. For første gang kan norske organisasjoner automatisk få sammenliknet sine innsamlingstall mot bransjetall, og dette på felles målestandarder.
Vi kaller det Fundraising MONITOR, og vil legge til rette for innsiktsdrevne beslutninger som kan bety mye for innsamlings- og rekrutteringsvekst.

Personvernet og datasikkerheten har hele tiden hatt høy prioritet, og hver organisasjon får bare se sine egne prestasjoner, og gjennomsnittet av de andre. Ingen får se direkte hvordan andre enkeltorganisasjoner ellers presterer. Men kunnskapen du får om hvor dere er gode, og hvor dere må jobbe for å bli bedre er gull verdt. Kunnskap om hvor markedspotensialene finnes.

Vet du hvor dere bør bli bedre?

Ønsker du en uforpliktende demonstrasjon av hvordan Fundraising MONITOR fungerer?
Ta kontakt med post@profundo.no

«Dashbordvisingene rulles nå ut fortløpende for organisasjonene som har inngått databehandleravtale om benchmarking. Gode styringstall er noe jeg som fundraiser alltid drømte om å få tilgang til. Nå er det altså mulig. Dette er veldig stas synes jeg, og svært viktig for alle i organisasjonene som driver med medlemspleie eller fundraising»

Svein Åge Johanson

Strategisk kundeutvikler, ProFundo

Fundraising isn’t about asking for money, it is about inspiring people to make a difference, and then helping them to make it.
– Ken Burnett –