Få full kontroll


Det er ofte givere og medlemmer engasjerer seg på flere måter, og påmeldinger til arrangementer er en av dem. Du kan i ProFundo CRM håndtere arrangementer direkte i medlems- og giverdatabasen – alt på ett sted.

Arrangementsmodulen bygger på lang erfaring med ulike tilrettelagte løsninger for flere kunder. I 2023 er modulen kommet i ny drakt med nye oppdateringer og løsninger for å gi både deg som arrangør og deltakere en enda bedre brukeropplevelse.

Opplever du at det er tungvint med flere systemer når du skal arrangere og at den manuelle jobben blir for stor? Modulen for arrangementer kan enkelt settes opp i ProFundo CRM og du får full kontroll på hvem av dine givere eller medlemmer som har meldt seg på dine arrangementer. Det er både enkelt, oversiktlig og tidsbesparende.

 

Arrangementsmodulen gir deg som arrangør alt på ett sted:

Lag enkelt din egen påmeldingsside med ditt design.

Full oversikt over deltakere.

Påmelding av seg selv og andre.

Enkelt se eller endre påmeldinger.

Opprette eller betale medlemskap i påmeldingen.

Betaling med kort, VIPPS eller faktura.

Definere antallsbegrensninger og påmeldingssperrer.

Se ventelister.

Sett opp påmeldingsvalg som ulike aktiviteter eller praktiske behov.

Enkel kommunikasjon med deltakerne direkte via SMS og epost.

Håndtere rabatter.

Enkel registrering av oppmøtte på arrangementet.

 

Det fine med arrangementsmodulen er at du får full kontroll på alle deltakere på ett sted. Løsningen er integrert med databasen slik at du kan følge dem opp sammen med andre leads, givere og medlemmer. Den har avansert funksjonalitet med et enkelt oppsett, og er enkel å bruke for de som skal melde seg på et arrangement. Senere kan deltakerne følges opp videre i ProFundo CRM for nytt engasjement og nye aktiviteter.

Øyvind Akselsen

Produktutvikler i ProFundo

Er det noe du lurer på?

Ta kontakt med oss:

Vi har tatt i bruk produktet:

 

 

 

Vi leverer