Få full kontroll 

Hvorfor håndtere arrangement ved siden av medlems- og giverdatabasen, når deltakere ofte engasjerer seg på mange måter samtidig? Det er mange argumenter for å samkjøre arrangementsoppfølgingen med medlems- og giverdatabasen. Rekruttering av nye medlemmer og givere er kanskje det viktigste.

Arrangementsmodulen bygger på lang erfaring med ulike tilrettelagte løsninger for flere kunder.

Sluttbruker kan melde på seg selv og andre, se / endre egne påmeldinger, opprette medlemskap, betale med kort, Vipps eller nedlastet faktura og evt. melde seg av. Arrangementsleder kan se deltakere på arrangementet, definere antallsbegrensning på arrangement og aktiviteter, sette påmeldingsperre, se ventelister, nøkkeltall og påmeldingsvalg. Videre kan leirleder kommunisere med deltakerne via SMS og epost, endre påmeldinger, registrere dato for forevist politiattest og ta ut deltakerlister.

I admin-delen settes nye arrangement opp, man kan angi om arrangementet tilhører en region eller lokal enhet, legge til bilde og forklarende tekst, sette opp påmeldingsskjema, definere påmeldingsvalg som f.eks. aktiviteter og overnattingsvalg, bestemme betalingsmåter, legge til mulighet for opprettelse av medlemskap, håndtere medlemsrabatt og sette maks. antall. Fakturering og betalingsoppfølging gjøres i CRM’et.

 

 

NMSU bruker Arrangementsmodulen til administrasjon av all påmelding til sine mange leirer over hele landet. Dersom medlemmet allerede er MinSide bruker kan han logge seg inn i MinSide der det er en full oversikt over alle arrangement. Det er også mulig å melde seg på leirer via NMSUs nettside der samme oversikten er postet. Uansett kanal logges dette i databasen selvsagt.

 

Jeg ønsker mer informasjon

Vi leverer

Det fine med arrangementsmodulen er at du får full kontroll på alle deltakere på ett sted. Løsningen er integrert med databasen slik at du kan følge dem opp sammen med andre leads, givere og medlemmer. Den har avansert funksjonalitet med et enkelt oppsett, og er enkel å bruke for de som skal melde seg på et arrangement. Senere kan deltakerne følges opp videre i ProFundo CRM for nytt engasjement og nye aktiviteter.

– Øyvind Akselsen (Produktutvikler)