Gjør det enkelt for dine medlemmer å hente frem medlemsbeviset på telefonen. Med vår løsning kan du sende en sms med personlig lenke (også kalt purl) til dine medlemmer – og gi dem tilgang til sitt eget medlemsbevis. 

Kombiner gjerne dette med gi medlemmene mulighet til å betale medlemskapet via sms med personlig lenke – og du gir dine medlemmer en smidig og effektiv måte betale sitt medlemskap.

Alt dette er selvsagt tilgjengelig via ProFundo CRM der du selv kan utforme medlemsbeviset i maleditoren. 

Andre måter å bruke dette på? Ja, her kan dere for eksempel lage fadderbevis, gavebevis, diplomer, julehilsen osv. – og sende det direkte til mottaker via sms. 

Ta kontakt med oss om du ønsker mer informasjon.

Vi i Norges Astma- og Allergiforbund har tatt i bruk digitalt medlemsbevis for våre medlemmer. Når nye medlemmer melder seg inn og har gjennomført betaling, sendes det automatisk ut en sms med en purl (personlig lenke) til et digitalt medlemsbevis. Enkelt og greit.

Medlemmene kan også logge seg inn MinSide og finne medlemsbeviset der. På beviset står varighet, og dersom medlemskapet omfatter flere i husstanden, er det en oversikt over hvem medlemskapet gjelder for også.

At våre medlemmer er fornøyd med løsningen er vi ikke i tvil om. Vi bestilte, som en backup, 500 papirutgaver av medlemskortene til de som eventuelt ville etterspørre dette, men det er bare 5 stk som er sendt ut av dette hittil. Så digitalt medlemsbevis er kommet for å bli – ingen tvil om det hos oss i Norges Astma- og Allergiforbund.

Espen Kromvoll

Rådgiver medlem og IT-systemer, Norges Astma- og Allergiforbund

Jeg ønsker mer informasjon

Andre produkter

Betal medlemskapet via sms (med purl)

– send ut en sms med personlig lenke (purl) som gjør det mulig for dine medlemmer å betale medlemskapet digitalt. Også for betaling av familiemedlemskap.