Vårt verktøy for rekruttering og verving gjør arbeidet morsomt og smidig

Gode og effektive verktøy øker suksessraten ved verving av nye støttespillere på gata, på stands eller dør-til dør. Vi har kalt vårt verktøy for verving Streetrecruiter, det er tilgjengelig på alle skjermflater, og er så klart fullintegrert med ProFundo CRM. Dere får full oversikt over verving i sanntid, og kontroll over hvem som har vervet hvem, både for kvalitetsarbeid og utbetaling til ververe.

  • Dere slipper all manuell registrering, eller import av lister.
  • Navn og avtaler registreres automatisk i giverdatabasen
  • AvtaleGiro kan signeres der og da med fingeren på nettbrettet, eller Vipps faste betalinger kan signeres som push på mobilen og første trekk belastes umiddelbart.
  • Giveren eller medlemmet får en kvittering til sin epost.
  • Ververen logger seg inn i Streetrecruiter med brukernavn og passord, og alle han rekrutterer blir registrert hvis det skal utbetales provisjon.

La verktøyet gjøre grovarbeidet, og la fundraiserne få konsentrere seg om å engasjere og skape ny glød for saken, enten det er på gaten, på sommerleirer, ved årets generalforsamling eller på festivalområdet.

Gateververne i Strømmestiftelsen benytter verktøyet og logger seg inn daglig inn i systemet når de verver på gata. Fordelene med Streetrecruiter er at data som blir samlet inn går rett inn i CRM systemet. I tillegg er det lagt opp slik at vi kan sende ut en automatisk sms til den som nettopp er vervet – med en gang. Før vi fikk systemet kunne det ta lang tid før vi fikk sendt ut en velkomsthilsen til den nye giveren. Nå kan vi være på ballen med en gang. Gateververne som står på gaten, har og sin egen kode slik at vi vet til enhver tid vet hvem som har vervet hvem, og det gir oss god kontroll.

Strømmestiftelsen

Jeg ønsker informasjon

Vi leverer