Vårt verktøy for rekruttering og verving gjør arbeidet morsomt og smidig

Verving av nye støttespillere er jo noe av det morsomste fundraisere gjør, og med gode og effektive verktøy for å håndtere det praktiske er sjansen for suksess mye større. Vi har kalt vårt verktøy for verving Streetrecruiter, og det er tilgjengelig på alle skjermflater.   

  • Du slipper lister på papir og skjema som må fylles ut, og senere registrere manuelt. 
  • Navn og avtaler registreres automatisk i giverdatabasen 
  • AvtaleGiro kan signeres der og da med fingeren på nettbrettet, eller Vipps faste betalinger kan signeres som push på mobilen og første trekk belastes umiddelbart.
  • Giveren eller medlemmet får en kvittering til sin epost
  • Ververen logger seg inn i Streetrecruiter med brukernavn og passord, og alle han rekrutterer blir registrert hvis det skal utbetales provisjon.

La verktøyet gjøre grovarbeidet, og la fundraiserne få konsentrere seg om å engasjere og skape ny glød for saken, enten det er på gaten, på sommerleirer, ved årets generalforsamling eller på festivalområdet.

Gro Justnæs Kiledal er nestleder marked og kommunikasjon i Strømmestiftelsen. Hun sitter også i feltvervingsutvalget til Fundraising Norge. Gro forteller at Strømmestiftelsen benytter verktøyet Streetrecruiter og har stor suksess med gateverving.

Gateververne i Strømmestiftelsen benytter verktøyet og logger seg inn daglig inn i systemet når de verver på gata. Fordelene med Streetrecruiter er at data som blir samlet inn går rett inn i CRM systemet. I tillegg er det lagt opp slik at vi kan sende ut en automatisk sms til den som nettopp er vervet – med en gang. Før vi fikk systemet kunne det ta lang tid før vi fikk sendt ut en velkomsthilsen til den nye giveren. Nå kan vi være på ballen med en gang. Gateververne som står på gaten, har og sin egen kode slik at vi vet til enhver tid vet hvem som har vervet hvem, og det gir oss god kontroll.

Gro Justnæs Kiledal

Strømmestiftelsen

Jeg ønsker informasjon

Vi leverer