Vi synes det er en selvfølge at CRM data skal tas inn til regnskapet ditt. ProFundo CRM har gjort det enkelt for deg med standard regnskapsrapporter som kan integreres, eller muligheten til å hente ut standard filer som kan brukes inn i dine regnskapssystemer.

Tidsbesparende for organisasjonen

Med ProFundo CRM kan integrasjonen med regnskapet gå helt automatisk og det kan integreres med de fleste regnskapssystemene som er åpnet for integrasjoner. Dette gjelder blant annet 24sevenOffice, Visma Business, Visma Enterprise, Xledger og Unit4.

CRM systemer inneholder mange detaljer, og noen av disse skal over i regnskapssystemet. Hvis man lager en integrert løsning vil regnskapet hele tiden være oppdatert.

Her kan du lese våre tre beste tips når du skal koble sammen CRM system og regnskap?

Hele tiden oppdatert – Fersk styringsinformasjon. Hvis man lager en integrert løsning vil regnskapet hele tiden være oppdatert.

Automatisk bankavstemming – Hvis man har dette kan bankavstemmingen automatiseres, noe mange regnskapsintegrasjoner har innebygde funksjoner for. Vi sørger for at bankens posteringer matcher en-til-en med posteringer fra CRM.

Reduserer feilkilder til regnskapet – Du slipper at feil informasjon kommer inn i regnskapet ditt. Det er ingen manuelle punchinger fra CRM til ditt regnskap, og det eliminerer feilkilder.

Regnskapet vil ofte sammenstille data på en annen måte enn det CRM systemet gjør. Og ProFundo CRM kan omforme data fra CRM til relevant format (gruppering av data).  

 

Jeg ønsker mer informasjon

Vi leverer