Sammen med Vipps har vi videreutviklet hurtigkasse-løsningen for faste betalinger – og nå kommer vi også med hurtigkasse for enkeltgaver i våre integrasjoner. Dette gjør det enda enklere for giverne å signere og organisasjonene får mer informasjon.

Det å kunne tilby Vipps som betalingsmåte for faste trekk for giver- og medlemsavtaler i webskjemaene hos oss har vist seg å være godt mottatt. Nå kommer det mange har ventet på; hurtigkasseløsning for enkeltgaver.

Bort med alle skjemafelter i webskjemaet. Giveren trenger kun å velge gavebeløp og trykke på én knapp. Da åpner Vipps-appen seg på mobilen for signering, og når det er gjort er både giverens navn, kontaktinformasjon, adresse og gavebeløp registrert i CRM’et vårt. Vipps sender det til oss gjennom integrasjonen.

Gjelder gaven en fast avtale er første trekk allerede betalt, som er en gavepakke til oss fundraisere.

Kan det bli enklere?

Ta kontakt med din kundeansvarlig hos oss, eller support@profundo.no for mer informasjon eller bestilling av oppsett.

Hvis dere har Vipps faste betalinger allerede på plass trenger dere ikke søke om endringer hos Vipps. Da fikser vi alt for dere.
Har dere ikke søkt til Vipps om å få faste betalinger, ta kontakt så hjelper vi dere i gang med riktig søknadsskjema og informasjon.

 

Jeg ønsker mer informasjon

#BestPractice – sier produktsjefen for faste betalinger i Vipps. Her har virkelig ProFundo vist at de leverer på forenkling i verdensklasse. Hva er vel enklere enn å slippe å fylle ut masse skjemaer for å bli giver?

Vipps

Vi leverer