Sammen med Vipps har vi videreutviklet løsningen for faste betalinger. Nå blir det enda enklere for giverne å signere og organisasjonene får mer informasjon.

Det å kunne tilby Vipps som betalingsmåte for faste trekk for giver- og medlemsavtaler i webskjemaene hos oss har vist seg å være godt mottatt. Nå har vi videreutviklet dette enda mer sammen med Vipps, og gjort det enda enklere for giveren/medlemmet å signere.

Bort med alle skjemafelter i webskjemaet. Giveren trenger kun å velge gavebeløp og trykke på én knapp. Da åpner Vipps-appen seg på mobilen for signering, og når det er gjort er både giverens navn, kontaktinformasjon, adresse og gavebeløp registrert i CRM’et vårt. Vipps sender det til oss gjennom integrasjonen. For ikke å glemme at første trekk allerede er betalt, som er en gavepakke til oss fundrasiere.

Kan det bli enklere?

Så, nå er ballen over til dere. Hvor fort vil dere komme i gang?

Ta kontakt med din kundeansvarlig hos oss, eller support@profundo.no for å bestille.

Hvis dere har Vipps faste betalinger allerede på plass trenger dere ikke søke om endringer hos Vipps. Da fikser vi alt for dere.
Har dere ikke søkt til Vipps om å få faste betalinger, ta kontakt så hjelper vi dere i gang med riktig søknadsskjema og informasjon.

 

Jeg ønsker mer informasjon

#BestPractice – sier produktsjefen for faste betalinger i Vipps. Her har virkelig ProFundo vist at de leverer på forenkling i verdensklasse. Hva er vel enklere enn å slippe å fylle ut masse skjemaer for å bli giver?

Vipps

Vi leverer