– aldri tidligere har våre kunders data vært bedre overvåket enn det de er i dag.

Odd Erik Rossevatn er ProFundos driftsansvarlige og forteller at fokus og verktøy er betydelig forsterket på få år. Driftssikkerhet handler både om å sørge for at den daglige drift går uten større problemer – og sikre at ikke data kommer på avveier.

Vi kjører blant annet automatiske tester – og dersom vi oppdager at noe for eksempel går tregt går vi inn for å finne årsaken – og fikser. Gjerne før kunden selv har oppdaget problemet. Nettopp dette arbeidet gir litt ekstra motivasjon for IT-teamet forteller Odd Erik.

Cegal som i dag er vår Oracle-partner leverer en løsning som er skalerbar og som vil gjøre det mulig å vokse de neste årene. 

– Dette betyr at vi nå har en oppgradert Oracle-database, der gammel maskinvare og programvare er overført til en konsolidert og optimalisert Oracle Database Appliance løsning. Denne ivaretar samtidig backup og rask gjenoppretting etter eventuelle katastrofer. Det gir ekstra trygghet for våre organisasjoner. Jobbene gjøres også raskere med den nye serveren – dette er kanskje en usynlig detalj for de fleste, men viktig forteller Odd Erik.

Løsningene våre systemer i dag kjører på er godt beskyttet av systemer fra kjente leverandører som Paloalto, Cisco, Crowdstrike m.fl. I tillegg til dette har vi en rekke andre sikkerhetssystemer installert på både servere og klienter som detekterer breach, status på patchnivå og andre sårbarheter i systemer. Dette er et kontinuerlig arbeid som hele tiden følges opp.

Fundraising Monitor er også i en spennende utvikling – dette er en norsk standard for fundraising som utvikles i samarbeid med Fundraising Norge. Også her blir det nye utfordringer for IT-teamet.

Fundraisingområdet er i stadig utvikling og da må CRM-systemene også være det. Integrasjoner, nye betalingsløsninger og analyse muligheter – ProFundo ønsker å være en samarbeidspartner med de beste løsningene for organisasjons Norge. Det krever et IT -team med høy kompetanse som tar sikkerhet på alvor.

Odd Erik Rossevatn – driftsansvarlig i ProFundo

Jeg ønsker mer informasjon

Andre produkter

ProFundo hjelper frivillige organisasjoner med å samle inn penger og holde styr på medlemmene. SYSCO hjelper ProFundo med teknologien som gjør det mulig.

Norsk standard for fundraising

Bransjen har i flere år diskutert muligheten til å etablere en felles standard for fundraising performance. Flere initiativ har vært oppe. I 2020 fikk Profundo støtte av Innovasjon Norge til å utvikle en slik standard. Målet er at organisasjoner skal kunne måle egne prestasjoner og sammenligne mot andre.

Les mer >>