Del denne artikkelen:

Har du opplevd det? Etter en overbevisende kampanje, jobbet frem med blod, svette og tårer, har man endelig skutt gullfuglen og nådd ut til giverne med et rørende budskap som beveger og inspirerer. Mange vil være med og ilden sprer seg.

T: Asbjørn Andås

Givergleden spirer, hjertene banker og rørte ildsjeler står opp, rekker hånden i været og sier JA – vi vil være med, vi vil ikke lengre sitte rolig å se på, vil vi bistå, vi vil bidra, vi vil bety noe og sette spor – vil vi tegne AvtaleGiro og øke vårt månedlig trekk!!!

Så sier Nets NEI. FBO avvist. Trekkgrensa er nådd.

Kjære venn. Det trenger ikke være slik mer. Nets kommer til oss og bærer bud om en stor glede. Nå vil Nets levere varsler om avviste AvtaleGiro-trekk også elektronisk. Dette har våre Tindra-utviklere tatt tak i, og laget en egen dashboard-rapport som gir deg oversikt over alle avviste AvtaleGiro-trekk etter at trekkfilen med kommende periodes avtaler er sendt inn til Nets. Tidligere ble listene levert i PDF-format (liste L202), men dersom ProFundo står oppført hos banken som mottaker av denne listen legges den nå direkte inn i Tindra slik at dere kan følge opp direkte på de navn/avtaler som er avvist.

Og enda bedre: dette åpner nye spennende muligheter for automatisering. Nå har vi laget en autojobb som automatisk sender en SMS til fastgivere dersom AvtaleGiro-trekk avvises på grunn av for lav trekkgrense. Smart, ikke sant? Så kan en forsiktig antydning til giver om å gå inn i nettbanken for å justere grensen, gjøre at det fortsatt er håp! – Håp om økt iver og brennende engasjement til tross for en kjip teknisk avvisning som lett kunne kvelt både givermodus og begeistring.


Klikk her om du ønsker en uforpliktende samtale med noen hos ProFundo om automatisk varsling til giver dersom trekkgrense er nåddMotta nyhetsbrev med gode tips!