Del denne artikkelen:

Det Norske Bibelselskap bruker ProFundos takkebrevsprogram hvor man kan skreddersy budskapet i forhold til kampanje, alder, navnetype, historikk, beløp og utsendelseskanal. Vi har spurt fundraiser Ann-Catherine Kvistad om en kommentar...

It pays big time to say thank you properly – and promptly, sier Ken Burnett. Det Norske Bibelselskap har tatt i bruk den nye versjonen av ProFundo sitt takkebrevsprogram, og vi har spurt Ann-Catherine Kvistad, erfaren fundraiser i Bibelselskapet, om en kommentar:

 

Å takke er noe av det viktigste vi gjør. Hvorfor? For det første: Høflighet. Men viktigst er nok at givere som blir takket gir mer penger. Forklaringen er sannsynligvis at vi forteller hvor mye deres gave gir og hva den betyr for arbeidet ute. Så hva gjør vi da med de som ikke ønsker takkebrev? Det ønsket respekterer vi selvsagt. Erfaringsmessig er imidlertid det å si «nei takk» til takkebrev noe man gjør fordi man egentlig ikke er så interessert lenger. Dvs: Fare på ferde! Nå kan vi heldigvis styre kommunikasjonskanalene for takk fra Tindra slik at de som ikke ønsker takk av økonomiske hensyn, heller kan få det på f.eks. e-post eller SMS. På denne måten mister vi ikke denne viktige tilbakemeldingen.

 

Ann-Catherine Kvistad

 

Takk Multikanal er nyeste versjon av ProFundo sitt velprøvde takkebrevsprogram. Vi har gjort det råere og mer moderne. Løsningen bruker kategorier for å skreddersy budskap til ulike givergrupper i forhold til alder, navnetype, gavehistorikk, beløpsstørrelse – og nå også utsendelseskanal. Velg hvem som skal takkes og send ut takk via SMS, epost eller print.


Klikk her om du ønsker en uforpliktende samtale med noen hos ProFundo om takkebrevsløsningen ‘Takk Mulitkanal’Motta nyhetsbrev med gode tips!