ProFundo AS og Flowy Information AB har etablert selskapet ProFundo Fundraising AB i Sverige, og fra høsten 2022 vil flere svenske organisasjoner også være i gang med ProFundo CRM.

ProFundo CRM, med alle integrasjoner og webløsninger, blir nå lansert i svensk drakt. Sammen med dyktige konsulenter hos Flowy, med lang fartstid fra svenske organisasjoner, vil vi nå få et fagmiljø også i Stockholm.

ProFundo AS i Norge og ProFundo Fundraisign AB i Sverige vil jobbe i tett fellesskap, og sammen gleder vi oss til å levere vårt nyutviklede ProFundo CRM til svenske organisasjoner. Ikke minst ser vi frem til kunnskapsutveksling over landegrenser. Kundeansvarlige, rådgivere og konsulenter for svenske organisasjoner vil være i Stockholm, mens CRM-utviklingen hovedsakelig vil foregå fra Kristiansand, Norge.

Skandinavisk satsning

Med flere, større svenske organisasjoner med på laget vil ProFundo CRM og tilhørende løsninger styrkes, videreutvikles og forbedres på mange måter som vil komme alle brukere til gode, i begge land. Fra Flowys kundeportefølje i dag er det WWF Sverige og Bröstcancerforbundet som er blant dem som skal først i gang med nytt CRM i 2022. Utviklerne i Kristiansand er allerede i full sving med tilpasningene til det svenske markedet og nye betalingsløsninger.

«Vi styrker laget med flere utviklere, og samarbeidet mellom Flowy og ProFundos ansatte forventer vi at vil gi positive synergier både i Norge og i Sverige. Jeg er imponert over de ansatte i Flowy. De leverer tjenester med god kompetanse og god service. Fra ProFundo har vi et kjempegodt system å levere, og vi har stor tro på leveransen sammen i Sverige. Dette kan bli første steg i en Skandinavisk satsing», sier Jan Erik Mushom, styreleder og hovedaksjonær i ProFundo AS og ProFundo Fundraising AB.

Bildet viser Styreleder i ProFundo Jan Erik Mushom (t.v), Affärsområdeschef for innsamling i i Flowy Lena ten Napel og leder for markedsavdelingen i ProFundo, Kristin Hvideberg Tobiassen.

«Vi ser fram emot att leverera ett CRM specialiserat för givar- och medlemsorganisationer. Det vi har sett av ProFundo hittills har varit imponerande, och det passar perfekt för svenska organisationer», sier Lena ten Napel, Affärsområdeschef for innsamling i Flowy, og nå ansatt i det nye ProFundo Fundraising AB.

Svein Åge Johanson vil lede arbeidet med Sverige-satsingen for ProFundo.
Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med ham på svein@profundo.no

Nå skal vi lære oss svensk!

Vi gleder oss til et større skandinavisk samarbeid.

Daglig leder Svein Åge Johansen gleder seg til et større skandinavisk samarbeid.

Vi leverer