ProFundo Fundraising AB er etablert i Sverige og flere svenske organisasjoner bruker nå ProFundo CRM.

ProFundo CRM, med alle integrasjoner og webløsninger, blir nå lansert i svensk drakt. Sammen med dyktige konsulenter hos ProFundo Fundraising, med lang fartstid fra svenske organisasjoner, vil vi nå få et fagmiljø også i Stockholm.

ProFundo AS i Norge og ProFundo Fundraising AB i Sverige vil jobbe i tett fellesskap, og sammen gleder vi oss til å levere vårt nyutviklede ProFundo CRM til svenske organisasjoner. Ikke minst ser vi frem til kunnskapsutveksling over landegrenser. Kundeansvarlige, rådgivere og konsulenter for svenske organisasjoner vil være i Stockholm, mens CRM-utviklingen hovedsakelig vil foregå fra Kristiansand, Norge.

Skandinavisk satsning

Med flere, større svenske organisasjoner med på laget vil ProFundo CRM og tilhørende løsninger styrkes, videreutvikles og forbedres på mange måter som vil komme alle brukere til gode, i begge land. 

Vi har styrket laget med flere utviklere, og samarbeidet mellom ProFundo Fundraising og ProFundo Norge sine ansatte forventer vi at vil gi positive synergier både i Norge og i Sverige. Her leveres tjenester med god kompetanse og god service. Fra ProFundo Norge leveres et solid system, og vi har stor tro på leveransen sammen i Sverige. Dette kan bli første steg i en Skandinavisk satsing.

«Vi ser fram emot att leverera ett CRM specialiserat för givar- och medlemsorganisationer. Det vi har sett av ProFundo hittills har varit imponerande, och det passar perfekt för svenska organisationer», sier Lena ten Napel, affärsområdeschef i ProFundo Fundraising.

Har du spørsmål om satsningen i Sverige, ta gjerne kontakt med Lena Ten Napel på lena@profundo.se

Vi gleder oss til et større skandinavisk samarbeid.

Daglig leder Alexander Artman  gleder seg til et større skandinavisk samarbeid.

ProFundo logo

Vi leverer