ProFundo Fundraising AB er etablert i Sverige og flere svenske organisasjoner bruker nå ProFundo CRM.

ProFundo CRM, med alle integrasjoner og webløsninger, blir nå lansert i svensk drakt. Sammen med dyktige konsulenter hos ProFundo Fundraising, med lang fartstid fra svenske organisasjoner, vil vi nå få et fagmiljø også i Stockholm.

ProFundo AS i Norge og ProFundo Fundraising AB i Sverige vil jobbe i tett fellesskap, og sammen gleder vi oss til å levere vårt nyutviklede ProFundo CRM til svenske organisasjoner. Ikke minst ser vi frem til kunnskapsutveksling over landegrenser. Kundeansvarlige, rådgivere og konsulenter for svenske organisasjoner vil være i Stockholm, mens CRM-utviklingen hovedsakelig vil foregå fra Kristiansand, Norge.

Skandinavisk satsning

Med flere, større svenske organisasjoner med på laget vil ProFundo CRM og tilhørende løsninger styrkes, videreutvikles og forbedres på mange måter som vil komme alle brukere til gode, i begge land. 

«Vi styrker laget med flere utviklere, og samarbeidet mellom ProFundo Fundraising og ProFundo Norge sine ansatte forventer vi at vil gi positive synergier både i Norge og i Sverige. Jeg er imponert over de ansatte i ProFundo Fundraising. De leverer tjenester med god kompetanse og god service. Fra ProFundo Norge har vi et kjempegodt system å levere, og vi har stor tro på leveransen sammen i Sverige. Dette kan bli første steg i en Skandinavisk satsing», sier Jan Erik Mushom, styreleder og hovedaksjonær i ProFundo.

Bildet viser Styreleder i ProFundo Jan Erik Mushom (t.v), affärsområdeschef Lena ten Napel og leder for markedsavdelingen i ProFundo, Kristin Hvideberg Tobiassen.

«Vi ser fram emot att leverera ett CRM specialiserat för givar- och medlemsorganisationer. Det vi har sett av ProFundo hittills har varit imponerande, och det passar perfekt för svenska organisationer», sier Lena ten Napel, affärsområdeschef i ProFundo Fundraising.

Svein Åge Johanson vil lede arbeidet med Sverige-satsingen for ProFundo.
Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med ham på svein@profundo.no eller Lena Ten Napel i Sverige på lena@profundo.se

Vi gleder oss til et større skandinavisk samarbeid.

Daglig leder Yngve Aasen Davidsen gleder seg til et større skandinavisk samarbeid.

ProFundo logo

Vi leverer