Et overraskende element i kommunikasjonen er sjeldent dumt, og når overraskelsen er en kjendis som ser meg i øynene og sier navnet mitt, treffer det ganske spot-on. Det er 1-til-1 kommunikasjon på en positivt sjokkerende måte, og det er en spesialitet SEEN gjør helt strålende. 

På årets Skillshare, 9-10 juni 2022, fikk deltakerne en helt spesiell velkomst-SMS. I samarbeid med WWF Verdens naturfond og SEEN, fikk alle en personlig lenke til film der skuespiller Trond Fausa Aurvåg sier hei og navnet ditt. Det er en morsom og minnerik hilsen, og det er nettopp dette som gjør 1-til-1 kommunikasjon i slike masseutsendelser så verdifulle. De skiller seg ut fra mengden av budskap og nyheter vi omringes av. Da blir den sett, og kanskje får den også en større betydning

Seen film på telefon

Marianne Gustafson, innsamlingsleder i WWF Verdens naturfond, delte deres erfaringer med personlige video-hilsener til giverne på årets Fundraising Skillshare i Kristiansand Dyrepark. WWF var blant de første, og de har ønsket mange tusen nye faddere velkommen på denne måten de siste par årene. Responsen har vært positiv, og analysene to år etter viser at åpningsraten på velkomst-epost med film er mye høyere enn andre transaksjonelle eposter. Fadderne som åpnet eposten og så filmen virker også til å ha mindre sjanse for å falle av som fadder.

Her kan du gi en gavekortfilm – se hva WWF har gjort.

I ProFundo CRM har vi klar en integrasjon med SEEN for organisasjoner som vil overraske sine støttespillere med personlig touch. Det være seg som velkomst, pleie eller takk. Vi håper å se mulighetene brukt til å skape nærhet til arbeidet giveren støtter. Gi en følelse av tilhørighet ved å inkluderes ved navn.

For spørsmål om integrasjonen, kontakt oss gjerne på post@profundo.no

Mer informasjon om video med personlig budskap finner du på https://seen.io/.

Se også filmen fra TV-aksjonen 2020.

 

Jeg ønsker informasjon

Vi leverer