Rekruttering og verving – morsomt og smidig

Verving og rekruttering av nye givere eller medlemmer er noe av det morsomste fundraisere gjør. Men gode og effektive verktøy for å håndtere alt det praktiske gjør det også smidigere. Streetrecruiter er en smart løsning for alle som rekrutterer givere eller medlemmer!

  • Streetrecruiter gjør at du slipper lister på papir og skjema som må fylles ut. Streetrecruiter på Ipaden gjør dette enkelt.
  • Navn og avtaler registreres automatisk i giverdatabasen når ververen trykker lagre- knappen på nettbrettet.
  • I tillegg blir AvtaleGiro signert der og da – ikke med BankID, men med fingeren på nettbrett-skjermen.
  • En trygg og effektiv registrering.

Fundraiserere flest har det aller best når de kan verve nye givere eller medlemmer til den gode sak de brenner for. Men dette er også noe av det mest utfordrende de gjør.  Det jobbes knallhardt for å spre organisasjonens visjon og bygge nettverk. Her må de være energiske, engasjerte og ha stor tro på at ‘sammen kan vi endre verden!’ Det er knallviktig og da må de ha fokus. Og, ikke minst, da trengs enkle og effektive løsninger for å håndtere alt det praktiske – slik at budskap og engasjement ikke kveles av administrasjon. Gode verktøy og oppfølgingen etterpå må fungere bra.

Fundraiserne skal få konsentrere seg om å engasjere og skape ny glød for saken, enten det er på gaten, på sommerleirer, ved årets generalforsamling eller på festivalområdet.

Ønsker du mer informasjon, ta kontakt>>