Del denne artikkelen:

Har dine lokale medarbeidere behov for et godt oppfølgingsverktøy overfor sitt nettverk?

Verving og rekruttering av nye givere eller medlemmer er noe av det morsomste fundraisere gjør. Men gode og effektive verktøy for å håndtere alt det praktiske gjør det også smidigere. Blå Kors løser utfordringen ved hjelp av Min Side Streetrecruiter.

 – Gjennom vår arrangementvirksomhet møter vi årlig 3000-4000 mennesker fra vår kjernemålgruppe. Vi er så heldige at mange av de som besøker oss ønsker å støtte Blå Kors sitt arbeide. ProFundos Streetrecruiter-løsning er et godt praktisk verktøy i denne sammenheng, som gjør det mulig for oss å rekruttere faste givere direkte på stedet, sier Ronnie Jacobsen fra Blå Kors i Kristiansand.

  • Streetrecruiter gjør at du slipper lister på papir og skjema som må fylles under ulike forhold. Streetrecruiter på Ipaden gjør dette enkelt og greit.
  • Navn og avtaler registreres automatisk i giverdatabasen når ververen trykker lagre-knappen på nettbrettet.
  • I tillegg blir AvtaleGiro signert der og da – ikke med BankID, men med fingeren på nettbrett-skjermen. En trygg og effektiv registrering – der og da.

Fundraiserere flest har det aller best når de kan verve nye givere eller medlemmer til den gode sak de brenner for. Men dette er også noe av det mest utfordrende de gjør.  Det jobbes knallhardt for å spre organisasjonens visjon og bygge nettverk. Her må de være energiske, engasjerte og ha stor tro på at ‘sammen kan vi endre verden!’ Det er knallviktig og da må de ha fokus. Og, ikke minst, da trengs enkle og effektive løsninger for å håndtere alt det praktiske – slik at budskap og engasjement ikke kveles av administrasjon. Gode verktøy og oppfølgingen etterpå må fungere bra.

Fundraiserne skal få konsentrere seg om å engasjere og skape ny glød for saken, enten det er på gaten, på sommerleirer, ved årets generalforsamling eller på festivalområdet.

 

Klikk her om du ønsker en uforpliktende samtale med noen hos ProFundo om streetrecruiter-løsningen.Motta nyhetsbrev med gode tips!