ProFundo opplever sterk vekst og i takt med veksten styrker ProFundo nå markedsavdelingen og IT-avdelingen. Vi har gleden av å ønske to nye kollegaer velkommen til oss.

Marianne Simonsen – Salgsansvarlig

Marianne er ny salgsansvarlig i ProFundo og hun har lang fartstid innen salg i mediebransjen. Hun har jobbet 15 år i Fædrelandsvennen/Polaris. Vi er veldig glade for at hun nå blir en del av ProFundo. 

Etter 15 år i mediebransjen gleder meg nå til å jobbe sammen med viktige organisasjoner for å avdekke deres behov og finne de beste løsningene for hver enkelt kunde.

Jeg ser frem til å bli en del av den dyktige gjengen i Profundo.

Marianne Simonsen

Salgsansvarlig, ProFundo

Finn-Arne Johnasen – Systemutvikler

Finn-Arne er ingeniørutdanning fra HIA (nå UIA) i Grimstad. Han har  jobbet med utvikling og drift av it-løsninger i mer enn 25 år. Han kommer fra Moava AS i Grimstad, hvor han har jobbet som utvikler på web-løsning og drift av løsningen. Han har også drevet et eget firma i 10 år med drift av elevnettverk for skoler rundt i hele Norge. Vi er glade for at han nå skal være systemutvikler i ProFundo. Finn-Arne er også glad i å sykle og kan sykle opp til 160 km i uken!

Jeg gleder meg til å bidra til gode løsninger hos ProFundo og videreutvikle kunnskapen min. Jeg ser frem til å jobbe med meningsfulle oppgaver sammen med hyggelige kollegaer.

Finn-Arne Johansen

Systemutvikler, ProFundo