Arendalsuka er en demokratisk møteplass for alle som er engasjert i samfunnet vi lever i, og denne uken er det mange aktører og organisasjoner som fremmer sine viktige saker. Vi var tilstede under Arendalsuka og traff mange interessante organisasjoner og folk. 

Her kan du se noen stemningsbilder fra Arendalsuka:

Bilde: Louise Charlotte Holmberg har her truffet på Rachid Lahchaychi fra Enter fri – Kirkens Bymisjon.

Bilde: Generalsekretær i Fundraising Norge, Siri Nodland (til venstre) er klar for debatt hvor det skal snakkes om hvorfor Fundraising Norges medlemmer mener at frivilligheten ikke kan totalfinansieres av staten, og hvordan et sterkere samarbeid med næringslivet styrker ideell sektor. Her i Frelsesarmeen sine lokaler sammen med Louise Charlotte Holmberg.

Bilde fra debatten (fra venstre): Hans Olav Syversen fra OBOS, Terje Jochumsen fra Gumpens auto, Dag Terje Solvang, generalsekretær i DNT og Martin Aarflot, daglig leder i Mercy Ships Norge.

Bilde: Mental Helse hadde mange besøk på sin stand, og de opplevde et stort engasjement fra besøkende. I tillegg var de veldig fornøyd med å ha rekrutert mange nye medlemmer under Arendalsuka.

Bilde: Blå Kors var tilstede på Arendalsuka. Blå Kors er den største ideelle aktøren innen alkohol, rus og spillavhengighet i Norge. 

Bilde: Inger Marie Pedersen har en hyggelig samtale med Marry Kleiven, leder av seniorrådet i KrF.

Bilde: Sofie Raylo og Mona Heltet fra Dråpen i Havet, som jobber for å bedre leveforholdene til mennesker på flukt