Et godt CRM-system er gull verdt. Derfor brenner vi for at vårt fundraisings- og medlemsverktøy skal ha alle relevante integrasjoner og er fremtidsrettet og fleksibelt. Vi gleder oss også over at antallet kunder stadig vokser. For å styrke teamet for fremtiden har vi nå ansatt flere dyktige medarbeidere og ønsker dem hjertelig velkommen i ProFundo.

Jeg gleder meg til å jobbe sammen med dyktige kollegaer som har bred kunnskap om systemutvikling, kreativ markedsføring og fundraising. Det blir godt å være med på teamet som bidrar til en bedre og enklere hverdag for våre spennende kunder.

Heidi Kalvø

Konsulent, ProFundo

Jeg ser fram til å bli bedre kjent med våre kunder og legge til rette for at arbeidsdagen deres skal bli så effektiv som mulig. Når man arbeider med ideelle og frivillige organisasjoner må målet være at våre kunder bruker minst tid på administrasjon og mest tid på det de brenner for.

John Arild Johansen

Kundeansvarlig (fra 1. mai), ProFundo

Jeg gleder meg til å jobbe i et firma som utvikler sine egne dataprogrammer og der det er kort vei mellom kravstiller og utvikler.

Jeg gleder meg også til å drive med utvikling igjen som jeg gjorde mye av for noen år siden.

Rune Solhøi

Utvikler database (fra 1. juni), ProFundo

Jeg ser fram til å jobbe med et spennende system og med mange interessante kunder. Jeg gleder meg til å jobbe med  integrasjoner for å gjøre systemet enda bedre for brukerne

Lars-Eivind Bjørtvedt

Utvikler integrasjon (fra 1. juni), ProFundo

Jeg gleder meg til å jobbe sammen med nye kollegaer, og til å lære meg om alle produktene vi leverer.

Ønsker å være med å bidra til at vi gjør riktige valg i forhold til hvilke oppgaver som vi velger å løse.

Espen Skarpholt

Planlegger– (fra 1. juli), ProFundo

Jeg ønsker informasjon

Vi leverer