Vi har gleden av å ønske Alexander Artman velkommen som ny daglig leder hos ProFundo. Han var på plass på Kjøita like etter påske.  Alexander har en solid bakgrunn innenfor IT-bransjen, bl.a Visma og Upodi. Dette vil komme til nytte for ProFundo, og vi er svært fornøyde med å ha fått han med oss på laget.

Bilde Yngve Davidsen

Alexander er utdannet innen økonomi og ledelse og kommer fra Sverige. Han har bodd flere år i Oslo og har norsk kone fra Grimstad. De siste to årene har Århus i Danmark vært hjemmebase. Nå er flyttelasset på vei til Kristiansand der nykjøpt hus venter. 

Hva gjorde at du ønsket å jobbe i ProFundo?

Jeg tror en av de mange tingene jeg kan bidra med til ProFundo er min erfaring fra ulike software-selskaper, samt kunnskap om «best practice», effektive strukturer og sunn forretningsdrift. Jeg har også god erfaring innen CRM-faget. 

Å jobbe sammen med et dedikert team som er fokusert på å hjelpe våre kunder med å gjøre verden til et bedre sted, er noe jeg virkelig ser frem til og finner svært meningsfullt.

Alexander Artman

Daglig leder, ProFundo

Vi gleder oss til å bli kjent med Alexander. Her er han sammen med ansatte med lang fartstid i ProFundo; Trond, Bente, Tor-Eirik og John Arild.