Del denne artikkelen:

Ny funksjonalitet i vår webadmin-løsning gjør at du enkelt kan lage egen nettbutikk for din organisasjon. Lag en butikk med produkter du ønsker å selge før jul, en annen med vinterprodukter og en tredje beregnet for en spesiell kampanje. De ulike nettbutikkene kan lett aktiveres og deaktiveres.

Systemer for netthandel er vanligvis kostbare og har ofte vært forbeholdt bedrifter av en viss størrelse og omsetning. Men nå har ProFundo lagt til rette for at også nettbutikk kan konfigureres og enkelt settes opp i Webadmin-løsningen. Dette senker terskelen for å etablere egen netthandel. Løsningen gjør det enkelt å sette opp, redigere og administrere produkter i egen nettbutikk. Butikken kan også lett dupliseres og mangfoldiggjøres. På tide å rigge seg for julehandelen? Førjulstiden er høysesong for symbolske gaver og andre produkter til inntekt for hjertesaker.

Lag en butikk med produkter du ønsker å selge før jul. Lag en annen med sommerprodukter. Og en tredje beregnet for en spesiell kampanje, om du vil. De ulike nettbutikkene kan lett aktiveres og deaktiveres.

Nettbutikken eller -butikkene er selvsagt fullt integrert i databasen din. Handel gjennom nettbutikken knyttes derfor enten til allerede eksisterende givere og medlemmer, eller det etableres nye navn i databasen dersom det er nye personer som foretar kjøp. Nettbutikken kan altså generere nye navn for din organisasjon.

 

Ta kontakt her dersom du ønsker en uforpliktende samtale om hvordan du kan komme i gang med netthandelen.Motta nyhetsbrev med gode tips!