Nå har vi integrert ChatGPT direkte i ProFundo CRM. Dette betyr at de som jobber med å lage takkebrev, sende e-poster og skrive tilpassede tekster til givere og medlemmer, har en ny kraftig ressurs rett i CRM-systemet.

Her er noen fordeler:

Automatisert tekstsammensetning: ChatGPT kan generere tekster raskt og effektivt. Dette sparer tid og krefter for organisasjonene, slik at de kan fokusere mer på kjernevirksomheten.

Personlig tilpasning: Ved å dra nytte av ChatGPT’s evne til å forstå og tilpasse seg ulike skrivestiler, kan organisasjonene lage mer personlige og engasjerende meldinger.

Økt effektivitet: ChatGPT kan raskt produsere store mengder tekst. Dette gir økt effektivitet, men husk at dette er et hjelpemiddel mer enn en fasit. 

Vi er stolte av å være en ledende aktør i fundraisingsbransjen, og denne integrasjonen er et eksempel på hvordan vi kontinuerlig arbeider for å gi organisasjonene de beste verktøyene for å nå sine mål. Vi ser frem til å se hvordan denne teknologien vil forbedre kommunikasjonen med givere og medlemmer.

 

 

 

Jeg ønsker mer informasjon:

Vi leverer