Faste givere utgjør selve ryggraden i en organisasjons giverdatabase. Dessverre er det også en gruppe som svært ofte forsømmes av enkelte organisasjoner. Slik er det ikke hos Tro & Medier. Alle jubilanter får SMS-hilsen på dagen fra leder Jarle Haugland.

Den kristne organisasjonen Tro & Medier er opptatt av glade givere som kjenner seg inkludert og viktige – og at de opplever å være del av deres arbeid med ‘å gjøre Jesus synlig i mediene.’

Tidligere medlemmer og fastgivere kalles nå ‘mediepartnere,’ og for staben i Bergen er det viktig å ta godt vare på de drøyt 8000 mediepartnerne.

Som et av mange tiltak for å gi mediepartnerne opplevelsen av å være inkludert, er det laget en smart SMS-løsning overfor jubilanter. I giver- og relasjonsdatabasen er det opprettet en autojobb som trigger en SMS hver gang noen fyller ‘runde år.’

Er du mediepartner i Tro & Medier og fyller 50, 60, 70, 75, 80, 85 (osv) år, hjelper databasen leder Jarle Haugland med å sende ut en hyggelig hilsen til deg på dagen: Hei (fornavn). De hjerteligste gratulasjoner med (tallet)-årsdagen i dag. Hilsen Jarle i Tro & Medier.

Enkelt, ja – og hyggelig. 

Ta kontakt her dersom du ønsker en uforpliktende samtale om gratulasjons-SMS.

 

Jeg ønsker mer informasjon

Vi leverer