Å opprettholde sterke og langsiktige relasjoner med givere og medlemmene er avgjørende for organisasjoner.  Men i dagens hektiske og digitale verden kan det være en utfordring å håndtere og administrere all medlemsinformasjon på en effektiv måte. Her kommer et godt CRM-system til unnsetning.

 

Alt på ett sted

ProFundo CRM gir en sentralisert og strukturert database. Dette betyr at all relevant giver- og medlemsinformasjon, som kontaktdetaljer, medlemskapshistorikk, preferanser og interaksjoner, er tilgjengelig på ett sted. Ved å ha en omfattende oversikt over givere og medlemmer kan organisasjonen effektivt holde styr på og samhandle på en mer personlig måte.

 

Bedre giver- og medlemsadministrasjon

ProFundo CRM forenkler administrasjonen betydelig. Det kan hjelpe med registreringer, kontigenter, kommunikasjon og statusoppdateringer. Automatiserte prosesser kan sende ut påminnelser om fornyelse av medlemskap, generere fakturaer og sende bekreftelsesmeldinger. Dette frigjør tid for organisasjonens ansatte til å fokusere på mer verdiskapende oppgaver.

 

Målrettet kommunikasjon

Gjennom ProFundo CRM kan du sende målrettet kommunikasjon til dine støttespillere. Ved å analysere giver- og medlemsdata kan du segmentere basert på interesser, preferanser og tidligere interaksjoner. Deretter kan målrettede e-postkampanjer og kommunikasjon tilpasses for å engasjere dem på en mer personlig måte. Dette er med å bidrar til å skape en følelse av at de er verdsatt og kan øke givere og medlemmenes engasjement og lojalitet.

 

Nettbutikkløsning

Profundo CRM tilbyr nettbutikkløsning som er direkte integrert i systemet. Denne løsningen gir dere mulighet til å selge produkter og symbolske gaver direkte til støttespillerne.

Du kan enkelt administrere produktsortimentet, behandle bestillinger og håndtere betalinger, alt i ett system.

Den direkte integrasjonen mellom nettbutikken og ProFundo CRM gjør det enklere å holde oversikt over salgshistorikk, kontakte kunder og samle verdifull innsikt for videre markedsføring og salgsstrategier.

Full kontroll på dine arrangement

ProFundo tilbyr også en løsning for arrangementshåndtering som gir organisasjoner muligheten til å administrere og organisere arrangementer mer effektivt. Systemet kan håndtere oppgaver som deltakerregistrering, billettbestilling, betalingshåndtering og kommunikasjon med deltakere. Dette gjør det enklere for organisasjonen å planlegge og gjennomføre vellykkede arrangementer, samtidig som de har full oversikt over deltakerinformasjonen direkte i CRM.

Et sikkert valg

Profundo CRM er utviklet av et team av dedikterte utviklere i Kristiansand. Giver- og medlemsorganisasjoner kan være trygge på at data håndteres i samsvar med norske personvernlover og retningslinjer. Denne lokale tilnærmingen gir en høy grad av datasikkerhet og etterlevelse av personvernbestemmelser, noe som gir en ekstra trygghet for ProFundo sine kunder.

Ønsker du en uforpliktende demo av ProFundo CRM? Ta gjerne kontakt:

Vi leverer