AptXact er et verktøy innenfor marketing automation som hjelper deg med å følge opp giverne og medlemmene på en bedre måte. Hensikten er automatiserte seleksjoner og presis dialog. Med aptXact får du høyere effektivitet til lavere kostnad. AptXact leveres i samarbeid med Dialog Norge, og er et element i ProFundos satsing på marketing automation.

Hvilke medlemmer og givere må ønskes velkommen? Hvem bør bytte til AvtaleGiro, eller komme i gang med Vipps? Hvem har trøbbel med valgt betalingsmåte, eller har gitt lenge på samme beløp og kan utfordres til å øke? Dette er blant de automatiske seleksjonene som kan iverksettes, og trigge ulike handlinger (SMS, epost, TM) for å inspirere eller være en påminnelse.

AptXact lar deg jobbe med støttespillerne slik vi alltid burde ha jobbet med dem. Ved å la noen forhåndsdefinerte seleksjoner utføres automatisk, setter vi oppfølgingen i system og frigir ressurser, men samtidig sikrer at ingen blir glemt. Det er dyrt å rekruttere nye givere og medlemmer, derfor er jobben med å beholde dem viktig. Med AptXact identifiserer vi både gode og kritiske stadier i giverreisen. Løsningen inneholder analyseverktøy i ProFundo CRM som gir deg oversikt over situasjonen og effekten av arbeidet. Både dashbord med varslinger og rapporter for oppfølging back-end.

Eksempler på AptXact-grupper:
• hvilke givere/medlemmer som skal ha velkomsthilsen
• hvilke givere/medlemmer som har sluttet å betale
• hvilke givere/medlemmer som bør skifte til AvtaleGiro eller Vipps
• hvilke givere som bør utfordres til å heve gavebeløpet
• hvilke sporadiske givere som bør utfordres til fast givertjeneste
• hvilke medlemmer som bør utfordres til fornyelse
• hvilke givere/medlemmer som nylig sa opp, og kan vinnes tilbake

Automatiske oppfølgingsløp i mindre og større varianter leveres nå til flere titalls av våre kunder, og erfaringene er gode. Videre utvikling av marketing automation verktøy i ProFundo CRM er et fokusområde fremover, sammen med nye integrasjoner med store MA-aktører.

Har du spørsmål om automatikk og oppfølgingsløp, kontakt oss gjerne på post@profundo.no.

Ønsker du å lese mer om liknende saker?

Få bedre innsikt med Fundraising Monitor

Gratulasjons-SMS

Nyhetsvarsel på SMS

 

Jeg ønsker mer informasjon

Regnskogfondet bruker aptXact:

AptXact er en viktig del av vårt CRM-løp. Vi opplever at Dialog er noe mer enn et TM-byrå. De kommer også med gode innspill om videre-utvikling for å øke inntekst-muligheter.

Marianne Beichmann, Markedsrådgiver

aptXact leveres i samarbeid med Dialog Norge.

Kontakt: Terje Schea: terje@dialognorge.no,
mob: 481 92 596

Les mer på Dialognorge.no

 

 

Vi leverer