Velkommen til Fundraising Skillshare 2024 – en to dagers konferanse proppfull med inspirasjon, erfaringsdeling og kompetansepåfyll for deg som jobber med medlems- og innsamlingsarbeid! Vi sees i hjertet av Kristiansand, 6.-7. juni.

Fundraising Skillshare har blitt en tradisjon, og en unik mulighet til å møte bransjekollegaer og snappe opp gode ideer. Vi kan love mye inspirasjon, nettverksbygging og gode samtaler.

Dette er en arena hvor du kan utvide ditt nettverk, knytte verdifukke kontakter og finne potensielle samarbeidspartnere. Du vil bli en del av et sterkt fellesskap som jobber mot et felles mål og ønsker å gjøre en positiv forskjell i samfunnet vårt.

Påmeldingen for 2024 er allerede åpnet. Programmet er under arbeid. Ønsker du å dele noe? Ta kontakt med Kristin Hvideberg Tobiassen (kristin@profundo.no).

Se Skillshare-programmet fra 2023.

Se bilder og oppsummering av Skillshare 2023.

Praktisk informasjon vil du finne her når det nærmer seg.

Når: 6.-7. juni 2024.

Du kan melde deg på allerede nå:

Man sitter igjen med mye inspirasjon og ikke minst nye relasjoner

For oss så var dette en mulighet til å høre mer om hva og hvordan fundraising fungerer hos andre. Det var mange interessante foredrag som ble holdt disse to dagene i Kristiansand, som igjen har bidratt til at man ser på fundraising på en annen måte enn hva man kanskje har gjort tidligere. Nå gjenstår arbeidet med å få satt ideer og tanker ned på papiret.

Man sitter igjen med mye inspirasjon og ikke minst nye relasjoner etter en sånn konferanse. Vil absolutt anbefale andre å delta om man har mulighet.

Tonje Steen

Norges Fibromyalgiforbund

Engasjerende og lærerikt

Tusen takk for to engasjerende og lærerike dager på Skillshare 2022. Det er givende å treffe ulike organisasjoner og lære hvordan andre skaper engasjerende kampanjer og aktiviteter. Vi ble minnet på viktigheten av å ta i bruk ny teknologi og teste nye løsninger, samtidig som vi må huske at folk gir med hjertet. I år dro hele fundraisingsteamet ned, og det å ha noen dager sammen der det er tid og rom for å diskutere nye idéer og reflektere over den jobben vi og andre gjør, opplevdes svært verdifullt. Vi gleder oss til neste gang!

Fundraisingsteamet

WWF Verdens naturfond

Inspirerende opplevelse

 

Skillshare har vært en lærerik og inspirerende opplevelse fra start til slutt. Med et rikt og variert program, og dyktige foredragsholdere. For oss som er nye kunder i Profundo var det ekstra stas å få møte så mange erfarne bransjekollegaer, med kunnskap og erfaringer som vi kan dra nytte av. Vi reiser hjem med nye ideer og iver etter å komme i gang med fundraising. Tusen takk!

Humanistene logo
Line Wallenius

Humanistene