Folks nysgjerrighet og gleden av å dele feiret et vellykket 10-års jubileum på årets konferanse på Caledonien i Kristiansand, 1. og 2. juni.

Fundraising Skillshare, den årlige konferansen dedikert til å dele kunnskap og erfaringer innen fundraising, har markert sitt 10-års jubileum med en vellykket gjennomføring av årets arrangement. Konferansen, som fant sted over to dager, samlet et bredt spekter av bransjeeksperter, organisasjoner og deltakere fra hele Norge.

Arrangementet var en suksess, og både foredragsholdere og deltakere uttrykte stor tilfredshet med konferansen. Med foredragsholdere som inkluderte Kerry Vandersypen fra Revolutionise, Steinar Johansen fra SOS-barnebyer Norge, Lars Dahlgren fra Fundraising Norge, Morten Dahle Stærk fra Menneskeverd, Kristina Maria Persson, fra Google, Adrian Lorentsson fra Mental Helse Ungdom, Hege Kristoffersen Olsen fra Strømmestiftelsen sammen med Olav Ausel fra Å Energi, og Kristian Lohne Thomassen fra Falk Media, leverte de et bredt spekter av perspektiver og innsikt fra bransjen.

Morten Dahle Stærk, Menneskeverd.
Kerry Vandersypen, Revolutionise.
Sofaprat med Kristian Thomassen (Falk Media), Ivar Syvertsen (ProFundo) og Adrian Lorentsson (Mental Helse Ungdom).

«Vi er begeistret over den positive responsen vi har fått fra både foredragsholdere og deltakere. Det har vært en inspirerende og lærerik opplevelse, og vi er takknemlige for det store engasjementet og den høye kvaliteten på presentasjonene,» uttalte Kristin Hvideberg Tobiassen, leder for markedet i ProFundo, arrangøren av Fundraising Skillshare.

Jeg hadde stor glede av å delta på Skillshare 2023. Konferansen i år ligger absolutt i tet med tanke på program og nytteverdi. Spennende at de følger godt med i tiden og hadde en interessant panelsamtale om KI, «Fundraising og kunstig intelligens». Veldig nyttig og konkret. Kunstig Intelligens har kommet for å bli, og er også for oss i fundraisingsbransjen et uvurderlig nyttig verktøy. På Skillshare treffer jeg samarbeidspartnere, leverandører og andre spennende mennesker i bransjen. Fordi arrangementet går over to dager har vi rikelig med tid til å utveksle erfaringer, få og gi tips, og ikke minst ha det veldig hyggelig! Båttur og middag ute på Bragdøya er i tillegg en flott opplevelse for oss som ikke er så heldige å bo på Sørlandet.

Marianne Beichmann

Regnskogfondet

I tillegg til kunnskapsdeling og gruppearbeid, ble jubileet feiret på typisk sørlandsk vis med et hyggelig kveldsarrangement på idylliske Bragdøya. Deltakerne fikk muligheten til å mingle og utveksle erfaringer i en avslappet og festlig atmosfære.

Fundraising Skillshare er en unik plattform som kontinuerlig bidrar til å styrke fundraising-fellesskapet i Norge, og jubileumsåret markerer en milepæl for denne viktige konferansen. Vi ser allerede frem til neste års arrangement, hvor vi håper å bygge videre på suksessen fra årets konferanse.

Fundraising Skillshare 2024 blir 6.-7. juni i Kristiansand. Meld deg på allerede i dag!

Legg arrangementet i kalenderen din ved å klikke her.

Om Fundraising Skillshare:

Fundraising Skillshare er en årlig konferanse som bringer sammen fundraising-fellesskapet i Norge for å dele kunnskap, erfaringer og beste praksis.

Se alle bildene fra konferansen ved å navigere på pilene: