Frivillighetens år 2022 skal feire Norges viktigste lagarbeid! Alle lag, foreninger, frivilligsentraler, kommuner og andre samarbeidspartnere inviteres med til å synliggjøre og aktualisere frivilligheten, øke kjennskap og anerkjennelse og til å få flere med! ProFundo er selvfølgelig med!

ProFundo sitt hovedfokus er å finne de beste løsningene for at nettopp frivillige- og medlemsorganisasjoner skal kunne gjennomføre sitt viktige arbeid! Med vårt innovative CRM system får du god oversikt over inntekter, aktiviteter og kampanjer, og det er integrert med alle nødvendige betalingsverktøy og kommunikasjonsverktøy dere trenger for god giver- og medlemshåndtering.

Søknad om støtte
Sparebankstiftelsen DNB støtter frivilligheten og deler ut 5 millioner kroner i støtte til lokale arrangementer. Neste mulighet for å søke er 17. januar, med søknadsfrist 7. februar. Les mer om søknaden her.

På denne siden finner du mye informasjon om frivillighetens år.

Vi i ProFundo er med på å feire Norges viktigste lagarbeid og heier på frivilligheten! 

 

 

 

p

I ProFundo jobber vi hver dag for å være det ledende fundraisingmiljøet i Norge. Vårt hovedfokus er å finne de beste løsningene på frivillige organisasjonenes behov innenfor CRM for fundraising, medlemshåndtering, kommunikasjon, regnskap, abonnement, arrangement og salg.

Kristin H. Tobiassen
Avdelingsleder
Mob: 913 56 591
E-post

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale.