WebAdmin er ProFundo sin løsning for effektivt å sette opp og konfigurere ulike webløsinger for medlemmer og givere, MinSide-moduler, nettbutikk, SMS-kodeord, webservices m.m. Nå er også egen modul for ulike former for opprop, aktivisme og underskriftskampanjer på plass.


Dyrevernalliansen har lenge jobbet med underskriftskampanjer, og har nå også tatt i bruk den nye modulen. Deres kommunikasjonsrådgiver Thea Tøstie har sendt oss følgende kommentar:

 

Underskriftskampanjemodulen har vært veldig nyttig for oss i leadskampanjene våre. Vi har i løpet av kort tid fått mange nye leads, og med denne modulen har vi enkelt kunnet lage nye underskriftskampanjer og giveawaykampanjer og få disse i gang raskt. Videre oppfølging av leads’ene går også veldig greit – navnene sendes videre til byrået vi bruker til telefonoppfølging og slik får vi enkelt inn nye givere.

 

Thea Tøstie

 

Løsningen kan forøvrig benyttes til mange ulike typer av datafangst. Websiden kan derfor brukes som landingsside for alle former for utsendelser der organisasjoner ber sine kontakter avgi en eller annen form for respons som skal logges med navn og responsaktivitet på dette navnet i databasen.


Klikk her om du ønsker en uforpliktende samtale med noen hos ProFundo om den nye modulen for underskriftskampanjer