ProFundo søker etter en engasjert og positiv konsulent til oppgaver innenfor kundesupport, teknisk oppsett og konfigurering av moduler/funksjonalitet i CRM-løsningen, funksjonell testing og dokumentasjon, ulike kundeoppdrag og brukeropplæring. Konsulenten skal arbeide tett med det øvrige teamet av konsulenter hos ProFundo.

Dersom du er vår kommende konsulent så må du ha høyere utdannelse (gjerne økonomisk-administrativ), god teknisk forståelse og analytiske evner. Du må kunne arbeide selvstendig og strukturert i en hektisk hverdag, men også like å jobbe i team. Du trives med å være i dialog med våre kunder for å løse små og store utfordringer de har.

Teknologien endrer seg fort, så det er viktig at du er nysgjerrig og lærevillig. Både vi og kundene forventer at du holder deg oppdatert. Erfaring fra arbeid med frivillige organisasjoner er ønskelig.

Du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne (på norsk, siden vi jobber med norske organisasjoner). Du har gode samarbeidsegenskaper og bidrar positivt i arbeidsmiljøet.

 

Nærmere opplysninger om stillingene fås ved henvendelse til:

Leder for Produktavdeling Åse Skrindo, telefon 932 42 708

Kortfattet søknad med CV og referanser sendes ase@profundo.no.

Søknadsfrist 18. september 2020

 

 

ProFundo er det ledende fundraisingmiljøet i Norge. Vi leverer unik kombinasjon av CRM og system-løsninger, rådgivning og tjenester for innsamlings- og medlemsorganisasjoner. Blant kundene er Strømmestiftelsen, WWF, Normisjon, Sjømannskirken, Kirkens Bymisjon, Norges Handikapforbund, NMS, Regnskogfondet og Stine Sofies Stiftelse.

ProFundo kan tilby et variert, spennende og meningsfylt arbeid i et engasjerende, positivt og kreativt miljø. ProFundo har kontorlokaler sentralt plassert på Kjøita i Kristiansand. 

Jeg ønsker mer informasjon