Velkommen til Fundraising Skillshare 2023 – en to dagers konferanse proppfull med inspirasjon, erfaringsdeling og kompetansepåfyll for deg som jobber med medlems- og innsamlingsarbeid! Vi sees i hjertet av Kristiansand, 1.-2. juni.

Fundraising Skillshare har blitt en tradisjon, og en unik mulighet til å møte bransjekollegaer og snappe opp gode ideer. Vi kan love mye inspirasjon, nettverksbygging og gode samtaler.

Programmet er under arbeid, og vi kan dele våre første foredragsholdere:

Analysere – og lære fra analyser
Steinar Johansen, SOS Barnebyer

Medlemsrekruttering: Problemet først!
Line Toft og Adrian Lorentsson, Mental Helse Ungdom

Slik bruker du prinsippene fra fundraising til å øke medlemskontigenten.
Morten Dahle Stærk, Menneskeverd

Her er det mye å lære!

Har du lyst til å dele? Kontakt kristin@profundo.no med beskrivelse av tema.

I år inviterer vi til Caledonien Hall, i umiddelbar nærhet til både Fiskebrygga, Odderøya og Kristiansands skjærgård – det beste Kristiansand har å by på! Det blir festmiddag med «tean i tanga», og masse tid til teambuilding hvis dere deltar flere fra samme organisasjon

Caledonien Hall
Caledonien Hall – Radisson Blu Kristiansand
Utsikten fra hotellet.

Her kan du se en oppsummering av siste konferanse som ble holdt i Dyreparken i Kristiansand. 

Engasjerende og lærerikt

Tusen takk for to engasjerende og lærerike dager på Skillshare 2022. Det er givende å treffe ulike organisasjoner og lære hvordan andre skaper engasjerende kampanjer og aktiviteter. Vi ble minnet på viktigheten av å ta i bruk ny teknologi og teste nye løsninger, samtidig som vi må huske at folk gir med hjertet. I år dro hele fundraisingsteamet ned, og det å ha noen dager sammen der det er tid og rom for å diskutere nye idéer og reflektere over den jobben vi og andre gjør, opplevdes svært verdifullt. Vi gleder oss til neste gang!

Fundraisingsteamet

WWF Verdens naturfond

Inspirerende opplevelse

 

Skillshare har vært en lærerik og inspirerende opplevelse fra start til slutt. Med et rikt og variert program, og dyktige foredragsholdere. For oss som er nye kunder i Profundo var det ekstra stas å få møte så mange erfarne bransjekollegaer, med kunnskap og erfaringer som vi kan dra nytte av. Vi reiser hjem med nye ideer og iver etter å komme i gang med fundraising. Tusen takk!

Humanistene logo
Line Wallenius

Humanistene

 Praktisk informasjon:

Når: 1. juni kl. 10 – 2. juni kl. 14.

Pris: kr. 3.300,- per person.

Sted: Radisson Blu Caledonien, Kristiansand sentrum

Prisen inkluderer konferanse, festarrangement med middag på kvelden og lunsj begge dager på hotellet. 

Overnatting:
Hotell må bookes selv. Rabatterte priser på Radisson Blu Caledonien bestilles via denne linken. Enkeltrom kr. 1850 pr. natt.
Dobbeltrom kr 2050 pr. natt.

 

Alle hoteller i Kristiansand sentrum er innen kort avstand.