Velkommen til Fundraising Skillshare 2024 – en to dagers konferanse med inspirasjon, erfaringsdeling og kompetansepåfyll for deg som jobber med medlems- og innsamlingsarbeid!

Vi sees i hjertet av Kristiansand, 6.-7. juni.

Fundraising Skillshare er en unik mulighet til å møte bransjekollegaer og snappe opp gode ideer. Her blir det kompetanseheving inspirasjon, nettverksbygging og gode samtaler, både for deg som jobber med medlems- og innsamlingsarbeid eller fundraising i næringslivet.

Skillshare er en arena hvor du kan utvide ditt nettverk, knytte verdifulle kontakter og finne potensielle samarbeidspartnere.

Sted: Scandic Bystranda, Kristiansand

Program 6. juni – fra kl. 10 – 17

 • Mangfold som suksessfaktor i innsamlingsarbeidet
  Jessica S. Lyche, Blå Kors
 • Små endringer og store forskjeller – innsamling i Meta-universet
  Michelle Wikören Mogstad, Generator Digital
 • Fra underskrift til giver
  Line Skaugerud, Dyrevernalliansen
 • Databasevekst og digital reise
  Sindre Røyland, Stefanusalliansen
 • Digital suksess i en 200 år gammel organisasjon
  Ann-Cathrine Kvistad, Bibelselskapet
 • Datadrevne beslutninger + fundraising 
  Jacob Møllemose, Gründer | MM Fundraising i Danmark
 • Naturvern i medvind  – medlemsvekst i Naturvernforbundet
  Aino Bogetvedt, Naturvernforbundet

 • Den nye markedsføreren – KI gir deg superkrefter
  Kristian Lohne Thomassen, Gründer | Byråleder, Falk Media
 • Love your donors to death 😊

  Solfrid Bøe, Salgs- og markedsansvarlig privat innsamling i Redningsselskapet

Festmiddag


Bli med på den uhøytidelige festmiddagen sammen med nye og gamle venner som alle jobber for å gjøre verden bedre.
(Bildet er fra Skillshare 2023 – Bragdøya)

Program 7. juni fra kl. 8.45 -12.00+lunsj

Denne dagen går vi litt mer i dybden og deler oss i temabaserte grupper store deler av dagen.
Egen påmelding sendes ut i uke 21.

 

Mini-masterclass:

 • Navigere til vekst med data
  Klar for en actionfylt workshop som forvandler tilnærmingen din til fundraising? Dykk ned i den dynamiske verdenen av datadrevet beslutningstaking med Jacob Møllemose. En interaktiv økt med fokus på å skjære gjennom kompleksiteten og usikkerheten, og gi deg muligheten til å analyse og overvåke innsamlingsarbeidet mer effektivt. Lær trinn for trinn hvordan du praktisk kan bruke Fundraising Monitor i din organisasjon for å fusjonere markedsinnsikter gjennom benchmarking, og få en klar oversikt over givernes verdi og organisasjonens prestasjonsutvikling. Målet er å gi deg kunnskap til å dra hjem med en personlig strategi for å integrere datadrevet beslutningstaking i innsamlingsarbeidet ditt.
 • Vekst og kontroll med marketing automation og TM i rekruttering og giverpleie
  Den gode samtalen gir mer respons enn de fleste tekniske løsninger. Gjennom en praktisk workshop går Lene Thoresen og Christer Borge-Lunde fra Dialog Norge igjennom hvordan du kan forsterke forholdet til givere og medlemmer, og følge bedre opp i kampen mot churn og frafall. Gjennom interaktive øvelser vil du lære om ulike stadier av giverreisen der en samtale kan gjøre en forskjell, og vi jobber i grupper med å sette sammen kombinasjoner av ulike kommunikasjonspunkter, og se på hvilke resultater du kan oppnå (med simuleringsverktøy).
 • Fundraising og bedriftssamarbeid
  Bli med på en workshop hvor du vil bli inspirert til å jobbe smartere for å tiltrekke og beholde flere samarbeidspartnere og givere fra næringslivet. Kristin Hvideberg Tobiassen og Eva Kvelland (direktør for marked og kommunikasjon i Sparebanken Sør) skal fokusere på hvordan du kan optimalisere tilnærmingen til B2B-markedet ved hjelp av ulike verktøy og strategier for målrettet markedsføring. Gjennom praktiske case-studier, diskusjoner og hands-on øvelser vil vi du garantert komme ut med verdifull innsikt og verktøy for å styrke dine relasjoner med næringslivet.

Man sitter igjen med mye inspirasjon og ikke minst nye relasjoner

For oss så var dette en mulighet til å høre mer om hva og hvordan fundraising fungerer hos andre. Det var mange interessante foredrag som ble holdt disse to dagene i Kristiansand, som igjen har bidratt til at man ser på fundraising på en annen måte enn hva man kanskje har gjort tidligere. Nå gjenstår arbeidet med å få satt ideer og tanker ned på papiret.

Man sitter igjen med mye inspirasjon og ikke minst nye relasjoner etter en sånn konferanse. Vil absolutt anbefale andre å delta om man har mulighet.

Tonje Steen

Norges Fibromyalgiforbund

Skillshare følger med i tiden og er både nyttig og konkret

Jeg hadde stor glede av å delta på Skillshare 2023. Konferansen ligger absolutt i tet med tanke på program og nytteverdi. Spennende at de følger godt med i tiden og hadde en interessant panelsamtale om KI, «Fundraising og kunstig intelligens». Veldig nyttig og konkret. Kunstig Intelligens har kommet for å bli, og er også for oss i fundraisingsbransjen et uvurderlig nyttig verktøy. På Skillshare treffer jeg samarbeidspartnere, leverandører og andre spennende mennesker i bransjen. Fordi arrangementet går over to dager har vi rikelig med tid til å utveksle erfaringer, få og gi tips, og ikke minst ha det veldig hyggelig! Båttur og middag ute på Bragdøya er i tillegg en flott opplevelse for oss som ikke er så heldige å bo på Sørlandet.

Marianne Beichmann

Regnskogfondet

Engasjerende og lærerikt

Tusen takk for to engasjerende og lærerike dager på Skillshare 2022. Det er givende å treffe ulike organisasjoner og lære hvordan andre skaper engasjerende kampanjer og aktiviteter. Vi ble minnet på viktigheten av å ta i bruk ny teknologi og teste nye løsninger, samtidig som vi må huske at folk gir med hjertet. I år dro hele fundraisingsteamet ned, og det å ha noen dager sammen der det er tid og rom for å diskutere nye idéer og reflektere over den jobben vi og andre gjør, opplevdes svært verdifullt. Vi gleder oss til neste gang!

Fundraisingsteamet

WWF Verdens naturfond

Inspirerende opplevelse

 

Skillshare har vært en lærerik og inspirerende opplevelse fra start til slutt. Med et rikt og variert program, og dyktige foredragsholdere. For oss som er nye kunder i Profundo var det ekstra stas å få møte så mange erfarne bransjekollegaer, med kunnskap og erfaringer som vi kan dra nytte av. Vi reiser hjem med nye ideer og iver etter å komme i gang med fundraising. Tusen takk!

Humanistene logo
Line Wallenius

Humanistene

Trenger du overnatting?

Scandic holder av en del rom til spesialpris for arrangementet. Oppgi referanse BPRO060624 (må bookes innen 26.04.2024)
https://www.scandichotels.no/kundeservice