Fundraising er en inspirasjonsbransje. Vi inspirerer medlemmer, givere og frivillige.

Inspirasjon gror ikke på trær, men den blomstrer når likesinnede møtes. Når vi deler ideer og resultater. Når vi lærer bort og lærer av. Derfor bør du som jobber med medlemmer eller givere komme på Fundraising Skillshare! 

Hvert år i juni samler vi bransjen til en to dagers konferanse hvor vi deler erfaringer med andre. Dato for neste konferanse er 8.-9. juni 2023!

Her kan du se en oppsummering av årets konferanse som ble holdt i Dyreparken i Kristiansand. 

Se også hvem som stod på scenen i 2022.

Inspirerende opplevelse

 

Skillshare har vært en lærerik og inspirerende opplevelse fra start til slutt. Med et rikt og variert program, og dyktige foredragsholdere. For oss som er nye kunder i Profundo var det ekstra stas å få møte så mange erfarne bransjekollegaer, med kunnskap og erfaringer som vi kan dra nytte av. Vi reiser hjem med nye ideer og iver etter å komme i gang med fundraising. Tusen takk!

Humanistene logo
Line Wallenius

Humanistene

Engasjerende og lærerikt

Tusen takk for to engasjerende og lærerike dager på Skillshare 2022. Det er givende å treffe ulike organisasjoner og lære hvordan andre skaper engasjerende kampanjer og aktiviteter. Vi ble minnet på viktigheten av å ta i bruk ny teknologi og teste nye løsninger, samtidig som vi må huske at folk gir med hjertet. I år dro hele fundraisingsteamet ned, og det å ha noen dager sammen der det er tid og rom for å diskutere nye idéer og reflektere over den jobben vi og andre gjør, opplevdes svært verdifullt. Vi gleder oss til neste gang!

Fundraisingsteamet

WWF Verdens naturfond