To nye organisasjoner har sluttet seg til ProFundo-familien. Vi gleder oss veldig til å jobbe sammen med dem og takker for tilliten!


To nye organisasjoner har sluttet seg til ProFundo-familien. ADHD Norge gjenopptar den gode relasjonen og Ungdom I Oppdrag vil i gang etter grundig kartlegging av ulike leverandører. Vi gleder oss veldig til å jobbe sammen og takker for tilliten! Hør hvorfor det ble samarbeid med ProFundo:

Når ADHD Norge skulle se etter nytt medlemssystem, ble blikket rettet direkte mot Profundo som vi tidligere hadde brukt. Den gode relasjonen den gang, og det spennende som skjer rundt Fundraising i tillegg til pris, var en avgjørende faktor. I tillegg er vi avhengig av god support og at problemer løses fortløpende, og det mener vi Profundo vil klare med sin store stab. Vi gleder oss til et langt og fruktbart samarbeid hvor vi begge skal gjøre hverandre gode!

Rune Haarberg, administrasjonssekretær  i ADHD Norge

Vi har vært gjennom en lang prosess for å vurdere ny databaseleverandør det siste året. ProFundo var en av tre leverandører som ble med i sluttrunden. Valget falt på ProFundo på grunn av konkurransedyktig pris, profesjonell holdning, og ikke minst på grunn av erfaringen de har med fundraising. Samarbeidet så langt har fungert godt. ProFundo fremstår som meget imøtekommende og jeg er sikker på at UIO kommer til å få mye god støtte fra ProFundo i tiden fremover.

Kyrre Hovde, UIO Norge Nasjonal kontor

 

ADHD Norge er en frivillig organisasjon for mennesker med ADHD og deres pårørende. Med cirka 10.000 medlemmer er ADHD Norge den største frivillige organisasjonen innen psykisk helse.
 
Ungdom i Oppdrag er Norgesarbeidet til den internasjonale kristne misjons- og ungdomsbevegelsen Youth With A Mission (YWAM). Organisasjonen har ni sentere i Norge, en stab på 300 medarbeidere i Norge og mer enn hundre utsendinger utenlands.

Vi takker for tilliten og gleder oss over oppstart og videre samarbeid!

 

Klikk her dersom du ønsker en uforpliktende samtale om samarbeid med ProFundo.