Hvordan sikrer du kvaliteten på dataene dine? Hvordan finner du nye givere som likner på de du allerede har? Og hva betyr nye personvernregler for din organisasjon? Svarene på alle disse spørsmålene får du på et fagseminar i regi av ProFundo og Bisnode i Kristiansand 31. oktober.


Velkommen til fagsamling i Kristiansand om datakvalitet, adressevask, scoremodeller og den nye personvernforordningen!

 

Påmelding nederst på denne siden.

DATAKVALITET: SVEIN ÅGE JOHANSON,
DAGLIG LEDER I PROFUNDOProFundo bidrar med jevnlig adressevask for å sikre kvaliteten på dine data. Vi fanger blant annet opp flyttinger som ikke meldes direkte til organisasjonen, påfører fødselsdato og kjønn, og sørger for at dubletter slettes eller slås sammen. Resultatet er færre returer og bedre resultater!
SCOREMODELLER: STAALE O. THORVIK, ADRESSESPESIALIST I BISNODE

Noen ganger kan vi kanskje være fristet til å klone våre beste givere. Tenk om alle var som dem! Vel, nå kan du lage sosiodemografiske profiler av dine beste givere og kjøpe nye adresser med liknende profiler. Erfaringer fra pilotkunder viser overraskende gode resultater. DM-er sendt til adresser som er identifisert gjennom såkalte scoremodeller, har gitt en suksessrate på rundt 12 prosent!

PERSONVERN: THERESE FEVANG,
ADVOKAT I BISNODEEt nytt regelverk om personvern trer i kraft i mai 2018. Dersom regelverket ikke følges, kan det medføre skyhøye bøter. Enhver organisasjon som håndterer personopplysninger må derfor vite mer om hva regelverket gir av nye muligheter og utfordringer. Lær mer om reglene og se noen verktøy som hjelper deg å etterleve dem.

Tid: 31.oktober 2017, klokken 1000-1500
Sted: ProFundo, Kjøita 19, Kristiansand
Pris: Gratis for ProFundo-kunder

Påmeldingsfrist:
Førstemann til mølla – begrenset antall plasser.


Påmelding her: