Vi har registrert at du er påmeldt til vårt nyhetsbrev. Vi håper informasjonen du mottar fra oss vil være nyttig for deg i ditt arbeid. Vi ser frem til å bli kjent med deg. Her har du mulighet til å bli litt bedre kjent med oss:

Hva gjør vi?

Vi jobber hver dag for å tilby deg de beste løsningene for frivillige organisasjoner innen CRM.  Vi lager løsninger for fundraising, medlemshåndtering, kommunikasjon, abonnement, arrangement og salg.

Produkter og tjenester

CRM løsningen gir deg god oversikt over inntekter, aktiviteter og kampanjer, og er integrert med alle nødvendige betalings- og kommunikasjonsverktøy for god giver- og medlemshåndtering.

Marianne Simonsen Haukom, salgsansvarlig i ProFundo.

Ønsker du gratis demo?

Fundraisings- og medlemsverktøyet har alle relevante integrasjoner, er fremtidsrettet og fleksibelt. Ønsker du å se hva vi kan hjelpe din organisasjon med?

Våre fantastiske kunder

Se oversikten over organisasjonene som hver dag jobber for å gjøre verden bedre.

Kreativ hjelp eller rådgivning

ProFundo har også et kreativt team med rådgivere som kan fundraising og gjerne utformer kampanjer for eller med deg. Vi kan hjelpe med blant annet utforming av giverreiser, tekst/design på DM, annonsering i sosiale medier eller workshop for inspirasjon og strategi for organisasjonen.

Team ProFundo

Denne dedikerte gjengen har lang erfaring. De skreddersyr og utvikler stadig nye og effektive løsninger for våre kunder.

Følg oss gjerne på sosiale medier: