ProFundo tilbyr nå en ny integrasjonsløsning i samarbeid med mCASH og Sparebank1. Endelig kan givere enkelt gi gave med mCASH og du som organisasjon få oversikt over disse gavene i Tindra. Ved å sette opp integrasjonsløsning med Sparebank1, mCASH og ProFundo gjør du betalingsopplevelsen enklere både for giverne og for deg selv. Giver slipper kort, kontanter og BankID og du får en god og brukervennlig oversikt over mCASH-gaver i Tindra.


Med denne betalingsløsningen har du alt du trenger for å motta gaver via mobilbetaling. Nøkkelen er QR-koden som skannes før gaven bekreftes, eventuelt bruk av stedstjenester der din organisasjon dukker opp i giverens app når vedkommende befinner seg innenfor en gitt radius. Giver må kun laste ned mCASH-appen, registrere seg og legger inn kortinformasjon. Så er det bare å begynne å bruke mCASH.

Via autopppslag er muligheten for skattefradrag er også tilgjengelig for giveren. Giver mottar kvittering for gaven via mCASH-app. Sparebank1 hjelper deg med å komme i gang.

ProFundo henter daglig mCASH-innbetalinger slik at du alltid har en oppdatert oversikt i databasen. Nye givere opprettes og gavene som blir gitt knyttes til øremerket formål.

Dersom giver ønsker å være anonym er det også fullt mulig. Sikkert, enkelt og brukervennlig.

Merk: mCash er bank-uavhengig. Man trenger altså ikke ha oppgjørskonto i Sparebank 1.

 

Klikk her dersom du ønsker en uforpliktende samtale om mCash-integrasjon mot databasen.