GREAT FUNDRAISING MASTERCLASS ER I GANG! 

Fantastisk Fundraising er mulig!

Dette masterclass-webinaret er en unik mulighet til å gå i dybden på kultur, adferd og ledelse som er viktig for stor innsamlingsvekst. Hvordan kan du bidra til at veksten bli formålsdrevet og giversentrert? Hvordan skaper du engasjement i organisasjonen og blant støttespillere?

Dette fire-dagers webinaret inneholder mange praktiske øvelser underveis for å gi deg innsikt og verktøy til en giverfokusert vekst som varer. Med kunnskap fra forskning og eksempler fra virkeligheten får du en unik mulighet til å bli en Fantastisk Fundraiser!

Etter å ha fullført Great Fundraising Masterclass vil du kunne:

  • samle organisasjonen om innsamling som motor bak formålet
  • styrke organisasjonens kapasitet på fundraising og nytenking
  • vise en lederstil som inspirerer og driver organisasjonens arbeid til nye høyder
  • bygge en strategi for økt investering i innsamling
  • gjenkjenne og skape de gode kampanjene som inspirerer internt og eksternt

Hvem bør delta:

  • ledere i marked, innsamling og kommunikasjon
  • daglig ledere, generalsekretærer, styreleder/styremedlemmer eller andre ledere
  • kommunikasjons- og innsamlingsrådgivere

Hvis du ønsker å kunne prioritere innsamlingsvekst fremover anbefaler vi at generalsekretær e.l. deltar sammen med innsamlingsledere.

Seminaret er høyst relevant for deg som jobber direkte med fundraising og ønsker å få faglig påfyll i hverdagen.

Undervisningsmetode og sted

Et interaktivt online-seminar i sanntid som gir deg byggeklossene du trenger for å øke inntektene og ta vare på støttespillerne. Det blir forelesninger, gruppeoppgaver og mange kreative øvelser.

Dato:

  • 26.-29. April

Sted: Zoom

Påmelding er lukket

FOREDRAGSHOLDERE:

Ønsker du mer informasjon?
Ta kontakt med: 

Kristin Hvideberg Tobiassen, 
kristin@profundo.no, mobil 913 56 591

eller 

Adrian Lorentsson, adrian.lorentsson@philanthropyfundraising.eu

– eller meld deg på her:

«Årets masterklass er en strålende påminnelse om hvor viktig det er med et fokus på fundraising. Organisasjonene trenger faglig påfyll og slik sett er ProFundo virkelig en partner å regne med.»

Adrian Wilhelm Kjølø Tollefsen

Generalsekretær, Mental Helse Ungdom

«Hvis du ønsker å forbedre dine fundraisingsferdigheter er dette stedet å begynne. Kombinasjonen av akademisk forskning og eksempler fra virkeligheten med årevis av praktisk fundraising, var fantastisk. Deltakerne ble utfordret gjennom seminaret med øvelser der vi måtte bruke det vi hadde lært. Akkurat dette var særlig nyttig. Jeg kan anbefale dette seminaret på det sterkeste til alle som vil forbedre sine ferdigheter innen innsamling, enten du er fundraiser, leder eller generalsekretær.»

Ina Toften

Kommunikasjons- og Innsamlingssjef, WWF Norge

 

Philanthropy & Fundraising International er et globalt selskap bestående av non-profit-ledere. Vi setter organisasjoner i stand til å oppnå transformativ, bærekraftig, formålsdrevet og giverfokusert inntektsvekst.

Adrian Lorentsson

Seminar Director, Philanthropy & Fundraising International

Adrian er en svensk-engelsk nordmann som er vokst opp i Oslo. Han er en prisbelønt foredragsholder som har sluttet seg til teamet i Philanthropy & Fundraising International etter å ha jobbet som Kreativ Leder i Robejohn and Associates i Melbourne.

Adrian implementert prinsippene for Great Fundraising i Norge som Kommunikasjonssjef i Mental Helse Ungdom. Der var han sentral i å bygge opp innsamlingsarbeidet i mer enn 12 år.

www.philanthropyfundraising.eu/adrian-lorentsson

Kristin Hvideberg Tobiassen

Leder, Markedsavdeling og ProFundo Creative i ProFundo

Kristin har 14 års erfaring innen norsk fundraising og er nå leder for markesavdelingen og ProFundo Creative i ProFundo med ansvar for kundeoppfølging og salg.

Kristin er sterk i troen på at hjertet skal styre fornuften i fundraisingsarbeidet. Hun elsker kommunikasjon – god kommunikasjon og skape nye kreative konsepter som skaper inntekter til gode formål.