Ekstra kapasitet når vi trenger det

«For WWF er ProFundos giversupport viktig. Vi bruker serviceteamet til når avlasting når vi selv ikke har kapasitet til å følge opp alle giverne våre, f.eks. ved sykdom, ferieavvikling eller spesielt travle perioder. Da kan vi være trygge på at alle rutiner blir fulgt opp på en gode måte, og at giverne våre får raske og gode svar. Dermed kan vi gjennomføre kampanjer som kan kreve mye oppfølging, fordi vi vet vi kan få ekstra kapasitet på servicesiden på kort oppfølging. Det betyr også at vi vet giverne våre får god service når våre egne ansatte tar ferie.»

Sigrid Berger Nilsen

Markeds- og medlemskoordinator, WWF

Profundo er en offensiv partner

Vi i Vipps tror at gode samarbeid skaper de aller beste løsningene for kundene, og Profundo er en offensiv partner med en utrolig god forståelse av varehylla til Vipps. Gjennom god dialog har vi lagt et godt grunnlag for et spennende samarbeid videre.

Vegar Heir

Kommersiell leder, Vipps

For oss i Sabima representerer ProFundo og deres tjenester trygghet.

Vi er trygge på at CRM-systemet fungerer som en klokke og er oppdatert. Vi er trygge på at ProFundos rådgivere kan alt som er å vite om fundraising – skattefradrag, betalingsløsninger, bransjenorm, markedskommunikasjon:

ProFundo har kompetanse og lang erfaring på alle felter. Vi er trygge på at samarbeid mellom Sabima, ProFundo og andre leverandører vil fungere bra. Vi er også trygge på at våre behov og innspill alltid blir møtt på en vennlig og profesjonell måte. Sist, men ikke minst, er vi trygge på at alle ProFundos ansatte oppriktig ønsker at vi i Sabima skal nå våre mål. 

Anne Sofie Morsund

Innsamlingsansvarlig, Sabima

Samarbeidet er GULL!

Fremtidsrettede løsninger og god
rådgivning.

Vi kan booste med ekstra kapasitet
fra ProFundo.

Tone Varberg

Daglig leder, Stine Sofie Stiftelsen

Kunnskapsrike rådgivere og raske tilbakemeldinger

Vi er svært fornøyde med ProFundo som strategisk rådgiver og på kreativt. Kunnskapsrike rådgivere og raske tilbakemeldinger! De nye brosjyrene er et løft.

Cecilia Skepp Antonissen,

Markedsrådgiver, Norsk Folkehjelp

Quietly impressive and fun to work with

I find ProFundo quietly impressive and fun to work with. Clayton Burnett is proud to work with ProFundo. We also find them a real pleasure, not just because of their technical competence and fundraising knowledge but also because they are natural adventurers, willing to try anything, never self-satisfied or content to be merely good enough, always calm and unflappable, always improving, always fun. And, of course, we’re always happy to come to Norway. And Norwegian fundraisers are welcome to sign up for my free blog at http://www.kenburnett.com.

Ken Burnett

Fundraising Expert, Clayton Burnett

Tilpasset våre behov

Systemene er godt tilpasset våre behov. Vi får dra nytte av deres kompetanse og engasjement.

Andreas Nordli

Nasjonal leder, Ungdom i Oppdrag

ProFundo Masterclass 2018 leverte over all forventning

ProFundo Masterclass 2018 leverte over all forventning. Vekslingen mellom forelesninger og arbeid med utvikling av egen kampanje fungerte veldig godt, og vi kom hjem med en nesten ferdig kampanje og mange nye verktøy. Alan Clayton er fantastisk kunnskapsrik og et oppkomme av gode og lærerike eksempler på vellykket fundraising. Vi fikk god hjelp til både innhold og utforming av kampanjen underveis. Anbefales!

Deltaker på Masterclass 2018

Eva Kvelland

Tidligere Markeds- og kommunikasjons-ansvarlig, Stine Sofies Stiftelsen

Skillshare var akkurat det! Et møtested der vi delte skills.

Skillshare var akkurat det! Et møtested der vi delte skills. Og skills i denne sammenheng var ikke bare det vi hadde vært gode på. Det ble også delt ting som ikke var gode erfaringer. Det er også en nyttig skill. Thomas A. Edison sa da han hadde prøvd 100 ganger å lage en glødelampe og mislyktes hver gang: «Nå vet jeg om 100 måter det ikke skal gjøres på»
Skillshare er ikke bare deling av verktøy og erfaring, men også deling av liv. Oppturer og nedturer i jobben og hvordan det oppleves. Det var mange som delte og det er helt umulig at alt kan være like interessant. Men den store variasjonen sikret at det var noe interessant for oss alle. For øvrig en fin møteplass der vi også får mulighet til å bli kjent på tvers av organisasjonene og med folket i Profundo. Jeg gleder meg til årets Skillshare!

Øyvind Ulland Eriksen

Seksjonsleder giverrekruttering, NMS

Lærerikt, effektivt, inspirerende, morsomt og hjerteskjærende

 

Det å delta på Donor Aquisition Laboratory er både lærerikt, effektivt, inspirerende, morsomt og hjerteskjærende. Anledningen man får til å fokusere 100 % til å lande en aktivitet for sin sak, fra start til mål, er en virkningsfull måte å jobbe seg igjennom alle de viktige fasene i en slik prosess. En viktig bonus er at vi får muligheten til å få verdifulle (subjektive) innspill fra andre organisasjoner gjennom hele prosessen.

Deltager på Masterclass

Fredrik Sahlin

Salg- og markedsdirektør, Redningsselskapet

Profundos Masterclass med Alan Clayton anbefales på det varmeste!

Vi var to stykker fra Dyrevernalliansen som reiste til Skottland og vi opplevde at det var utrolig nyttig å kunne fokusere 100% på utforming av en kampanje, med hjelp fra de beste i verden. Det var utrolig verdifullt for oss å gå igjennom hele prosessen sammen med de andre organisasjonene og få gode innspill fra Alan Clayton og hans team underveis. Oppholdet inneholdt gode forelesninger som ble koblet opp mot gode caser og vi kommer hjem med mange nye verktøy som vi vil få stor nytte av fremover.

Celine Kronen Gutierrez-Mowinckel

Innsamlingskonsulent, Dyrevernalliansen

Klart å bygge opp en solid giverdatabase!

-Vi har hatt stor nytte av vårt samarbeid med Profundo gjennom snart 10 år. Støtteforeningen for Kreftrammede, SfK har få ansatte og mye å gjøre. Derfor er vi avhenig av å ha dyktige rådgivere/ samarbeidspartnere i ryggen. I tett samarbeid med Profundo har vi klart i bygge opp en solid giverdatabase. Tidligere hadde vi flest givere fra næringslivet, nå er over halvparten av våre inntekter fra private givere takket være et godt CRM system og rådgivning. Vi har tilegnet oss mye fagkunnskap om innsamling gjennom rådgivning og kurs/foredrag i regi av Profundo. Det alltid godt å møte dyktige og effektive fagfolk som Profundo.

Marianne Kristiansen

Daglig leder, Støtteforeningen for Kreftrammede

Masterclass ble en god, og ikke minst viktig vitamin-innsprøytning for organisasjonen vår! 

ProFundo Masterclass webinar 2021 

Adrian Lorentsson og Kristin Tobiassen (kurslederne) imponerte som formidlere. De var flinke til å porsjonere ut fagstoffet og ledet oss gjennom konkrete og svært relevante oppgaver knyttet til fundraisingsarbeidet vårt. Dette har hjulpet oss å ta steget videre, med en større bevissthet om fagfeltet og konkrete verktøy som vil bidra til å samle og engasjere organisasjonen bak det forestående utviklingsarbeidet knyttet til fundraising.  

Webinarløsningen fungert utmerket, og det var absolutt et godt substitutt for den som ikke kan reise eller har anledning til å sette av en full arbeidsuke. 

Vi seer frem til et videre samarbeid med ProFundo. 

Karsten R. Barton

Spesialrådgiver, Stiftelsen Frambu

ProFundo gjør oss mindre sårbare

Vårt gamle system var ikke oppdatert på digitale kommunikasjons- og innsamlings-løsninger. Derfor valgte vi ProFundo. Selskapet er anerkjent og gjør oss mindre sårbare.

Ann-Catherine Kvistad

Innsamlingsleder, Bibelselskapet

Samarbeidet preges fortsatt av tillit og begeistring

Strømmestiftelsen har fulgt ProFundo siden oppstarten. Flere av våre tidligere ansatte var med i selve etableringen. Samarbeidet preges fortsatt av tillit og begeistring. Profundo er en aktør som har solid fagkompetanse på innsamling, og et godt CRM system.

Kristine Storesletten Sødal

Tidl. generalsekretær, Strømmestiftelsen

Redusere sårbarhet og avhengighet av enkeltpersoner

Kirkens Bymisjon inngikk samarbeid med ProFundo i 2011 og valgte med det å drifte «gullet» (giverdatabasen) utenfor eget hus og å overlate ansvaret for en del arbeidsoppgaver til ekstern leverandør. Dette var et bevisst valg for å redusere sårbarhet og avhengighet av enkeltpersoner i egen organisasjon. Kirkens Bymisjon er svært godt fornøyd med dette valget, og har aldri angret.

Hans Jacob Torkildsen

Markedssjef, Kirkens Bymisjon

Masterclass ga oss en svært god teoretisk innføring av fagområdet fundraising

Masterclass ga oss en svært god teoretisk innføring av fagområdet fundraising fra en av de beste i verden innen området; Alan Clayton. Samtidig ble dette koblet opp mot relevante og gode cases. Utvikling av vårt eget kampanjekonsept gikk som en rød tråd gjennom dagene. Dette ble en god prosess med spennende diskusjoner i gruppen og med god «sparrig» fra de andre organisasjonene som deltok på kurset samt fagpersonene som deltok under dagene.

Deltok på Masterclass 2017

Anne Kjersti Kværner

Tidligere Fundraisingsjef, Blå Kors

Delighted to have entered into partnership with ProFundo

Revolutionise are delighted to have entered into partnership with ProFundo. We believe in working with the most insightful, knowledgeable and professional partners to the betterment of the voluntary sector worldwide. In Norway, there is one such organisation which stands out in all three categories, and it is ProFundo. We are delighted to be working with Svein Åge, Asbjørn and the whole ProFundo team.

Alan Clayton

Chairman at Alan Clayton Associates, ACA

Inspirasjon, faglig oppdatering, teambuilding, god mat og god prat – alt på en gang.

Jobb og spikk på idéen til den sitter. Stikkord: Skrelle bort og spisse – så mange runder som nødvendig. Utrolig nyttig å komme bort fra dagens «mas og kjas» og være fokusert – sammen med to gode kolleger, flere andre fundraisere og et knippe dyktige fagfolk. Inspirasjon, faglig oppdatering, teambuilding, god mat og god prat – alt på en gang. Anbefales på det varmeste!

Deltaker på Masterclass Skottland

Linda Askeland

informasjonsleder, Åpne Dører

Rådgivning mer enn systemsupport

Når andre snakket om rådgivning, mente de hvordan vi kunne bli bedre på systemet. Når ProFundo snakket om rådgivning mente de hvordan vi kunne bli bedre på fundraising.

Dag Albert

Bårnes, administrasjons- og økonomileder, Caritas

Fundraising Skillshare – lærerikt og inspirerende

Skillshare var nyttig å få med seg. Det var lærerikt og inspirerende med relevante case-presentasjoner om beste praksis fra andre organisasjoner. Den uformelle settingen gjorde det også lett å få nyttige, konkrete tips utenom det fastsatte programmet.

Ellen Høvik

Leder kommunikasjon og marked, Caritas

Vi lærte mye – mer enn forventet

Vil sterkt anbefale Profundos masterclass med Alan Clayton. Vi var fire personer fra Normisjon som reiste over til Skottland og vi lærte mye – mer enn forventet. Troverdig og godt faglig fundert undervisning, som vil være med på å sette en ny retning for vårt innsamlingsarbeid. Samtidig veldig positivt å reise sammen som team – inkludert leder – slik at vi får skikkelig trykk bak nye ideer når vi kommer hjem.

Deltager på Masterclass

Ole Martin Rudstaden

Medie- og markedssjef, Normisjon

Hjulpet oss til å se flere sider

Avisen Dagen er svært fornøyd med samarbeidet vi har med ProFundo. Vi ønsker å ta på alvor våre kunder og støttespillere, og ProFundo har på en flott måte hjulpet oss til å se flere sider av dette arbeidet.

Geir Morten Nilsen

Administrerende direktør, Dagen