Givergledens dag, Giving Tuesday, er 29. november. Konseptet er enkelt: gi en gave eller av din tid, og oppmuntre andre til å gjøre det samme. Sammen gjør vi verden til et bedre sted.

Vinn en workshop med SEEN og ProFundo

I forbindelse med Giving Tuesday går ProFundo og SEEN sammen for å gi bort en gratis workshop, for å glede en organisasjon og bidra til å heve kommende kampanjer. Ingen krav til at vinneren må ha et kundeforhold til ProFundo eller Seen. Alle organisasjoner kan delta.

Vinneren ble Victoria Mørch i Stine Sofies stiftelse – Gratulerer!

 

SEEN har introdusert datadrevet film til fundraising, og har gjennom a/b-tester med SOS Barnebyer bevist at donasjonene blir 2.3 ganger høyere med bruk av denne teknologien. SEEN tilbyr strategiske løsninger. Det strategiske teamet har allerede jobbet direkte med 4 nordiske Statsministere og de aller største merkevarene. I denne workshopen vil de utfordre dere på etablerte sannheter, og vil få dere til å tenke større og mer effektivt i både lojalitetsbygging, rekruttering og innsamling. SEEN bringer garantert nye, interessante perspektiver til bordet.

ProFundo leverer en totalpakke på CRM for god giver- og medlemshåndtering. ProFundo stiller med rådgivere med lang erfaring innen Fundraising og call-to-action. I ProFundo CRM har vi klar en integrasjon med SEEN for organisasjoner som vil overraske sine støttespillere med personlig touch.

Her kan du se et eksempel på en gavekortfilm som WWF har laget sammen med oss.

Lykke til!

Hva er Giving Tuesday? GivingTuesday er en folkebevegelse som setter giverglede og engasjement for andre i fokus. Det hele startet med en enkel ide; en dag der vi oppfordrer folk til å gjøre en god handling.

Alle som vil kan delta – privatpersoner, bedrifter, organisasjoner eller sosiale entreprenører.

Les mer på: givingtuesday.no