Alle som jobber med fundraising bør være opptatt av både rekruttering og giverpleie. Vi har løsninger dere trenger for begge deler. Alle våre løsninger tar høyde for best mulig innhenting av kontaktinformasjon.

Rekruttering

  • Websider for fastgiver og enkeltgaver.
  • Nettbutikk for symbolske gaver.
  • Smidige løsninger for gateverving og andre vervekampanjer.
  • Integrasjon med crowdfunding systemer, SMS leverandører og TM byråer

Vi integrerer blant annet med Nets (Vipps), Stripe, SPLEIS, AidBuilder, elektronisk signering AvtaleGiro,  Link Mobility, Puzzel og mange andre leverandører.

Giverpleie/oppfølging

  • Integrasjon med TM byråer og e-postløsninger for oppfølging og inspirasjon (aptXact).
  • Mange automatiske oppfølgingsløp som sikrer riktig oppfølging av giverne – til rett tid.
  • Et bredt spekter av løsninger for TAKK gjennom ulike kanaler.
  • Oppfølgingsmoduler for samarbeidspartnere som bedrifter og menigheter.
  • Skattefradragsinnberetning og utsendelse av årsoppgaver (e-post/SMS/post).

Eksempler på autojobber: SMS takk til nye givere, oppfølging ved manglende avtalebetaling, velkomstsamtaler, winback og økekampanjer.

Kurs

Vi tilbyr ulike kurs for fundraisere ledet av egne rådgivere eller internasjonale kontakter. Vi holder også gjerne workshop for enkeltorganisasjoner i temaer som hvordan forbedre fundraisingskommunikasjonen, satsing på testamentariske gaver, fundraising i sosiale medier, og fundraising strategi.

Rådgivning og kreative tjenester

ProFundo Creative er et lite og annerledes byrå som brenner for at din sak skal kommuniseres så giverene ønsker å bidra. Vi lager kampanjer sammen med dere – eller for dere. Les mer >>

 

Ønsker du mer informasjon, ta kontakt: post (at) profundo.no 

 

 

 

G

Gratulasjons-SMS som del av giverpleien hos Tro & Medier

Faste givere utgjør selve ryggraden i en organisasjons giverdatabase. Dessverre er det også en gruppe som svært ofte forsømmes av enkelte organisasjoner. Slik er det ikke hos Tro & Medier. Alle jubilanter får SMS-hilsen på dagen fra leder Jarle Haugland.

Les mer
P

Penger spart med elektronisk årsoppgave

Skattefradragsinnberetningen krever mye arbeid. Fødselsnumrene skal innhentes, innberetningsjobben skal gjøres – og ikke minst: man plikter å sende årsoppgave til giver med informasjon om hva som er innberettet. Materiell, print og porto. Kan det effektiviseres?

Les mer