Fundraising er en inspirasjonsbransje. Vi inspirerer medlemmer, givere og frivillige.

Inspirasjon gror ikke på trær, men den blomstrer når likesinnede møtes. Når vi deler ideer og resultater. Når vi lærer bort og lærer av. Derfor bør du som jobber med medlemmer eller givere komme på Fundraising Skillshare!

Har dere hatt suksess eller kanskje ble det en litt dyrkjøpt erfaring? På Fundraising Skillshare i Kristiansand deler vi kunnskap og erfaringer fra året som har gått. Ikke alle har lyst til å dele fra scenen, men ingen skal gå herfra tomhendt.

Hvem passer Skillshare for?
Fundraisere, medlemskonsulenter, rådgivere, markedsførere, CRM-analytikere, markedssjefer, ja til og med for generalsekretær som vil vite mer om hva som rører seg.

Program – 9.-10. juni
Evaluering fra sist Skillshare viste at deltakerne ønsket mer workshop-tid. Det tar vi til etterretning, og programmet blir en blanding av korte foredrag i TedX-stil, og flere nyttige workshops hvor du får mulighet til å lære mer om de arbeidsfelt som er mest interessant for deg.

Det blir workshops innen bl.a. digitale kampanjer og personlige webbudskap, QR og hurtigkasser, selektering og analyse, næringslivssatsing og match funding, frivillige og tillitsvalgt-arbeid.

Liste over modige foredragsholdere kommer snart.

Har du erfaringer dere vil dele? Kontakt Kristin Hvideberg Tobiassen, kristin@profundo.no