Del denne artikkelen:

Nyrekruttering er viktig for alle organisasjoner. Hva kan vi gjøre for å få inn flere faste givere, og samtidig skape giververdi som gjør at giverne blir mer lojale?

Det er enkelt å telle antall nye givere, men det er vel så viktig å se på verdi og levetid. En giver er lite verdt om han bare er innom databasen og forsvinner igjen. I denne workshopen skal vi se på ulike måter å rekruttere nye faste givere, og hvordan vi ved å benytte et samspill av kanaler både til rekruttering og for å heve giverlojalitet og givergleden.
• Hvilke muligheter ligger det i samspillet mellom sosiale medier, epost og telemarketing?
• Hva kan vi snakke med giveren om som øker giverlojalitet?

Vi kaller det en workshop, fordi deltakerne også må være aktive medspillere. Vi kan komme med mange ideer sett fra våre spesialområder, men vi ønsker å gå i dialog med dere på hvilke problemstillinger dere møter og hvilke muligheter dere skulle ønske fantes.
Kanskje kan vi i denne workshopen komme opp med helt nye og geniale ideer som ingen har prøvd ut før?

 

Ansvarlige workshop:

 

Terje Schea Terje Schea
Daglig leder, Dialog Telemarketing. Tidligere markedssjef i CARE og salgsjef i DH Huset, nå Bisnode Match. Dialog spesialiserer seg på lojalitetsamtaler for ideelle organisasjoner og jobber i dag med mange norske organisasjoner.
Sverre Knutsen Sverre Knutsen
Avdelingsleder sosiale media, OMG. Sverre har lang erfaring med strategisk rådgivning innenfor digital markedsføring med spesialisering i sosiale medier. Han har jobbet med salg og prosjektledelse i reklamebransjen og vært rådgiver for en rekke vellykkede web, digitale og sosiale medier prosjekter
Kristin H Tobiassen  

Kristin Hvideberg Tobiassen
Leder ProFundo CREATIVE. Kristin jobber som rådgiver i ProFundo i tillegg til å lede en nysatsing innen kreative tjenester. Hun er ansvarlig for seminaret ‘Grunnkurs Fundraising’ og har spesialisert seg i ProFundo på giverpleie og giveroppfølging.

Sted: Oslo (adresse kommer)
Tid: Torsdag 15. september, Kl. 0900-1200
Pris: Gratis


Meld deg på her og nå:

Maks 25 personer – bindende påmelding
Max. to personer pr organisasjon.
(førstemann til mølla)

Rekrutteringsworkshop er fullbooket, men du kan melde deg på venteliste.
Vi gir beskjed om det blir ledig plass.

 Motta nyhetsbrev med gode tips!