Del denne artikkelen:

Våre verktøy gjør hverdagen din lettere. Bli kjent med Tindra, MinSide, web- og SMS-løsningene våre!

Tindra
Ønsker du en brukervennlig og trygg håndtering av organisasjonens egne data – som du selv kan manøvrere? Bli kjent med Tindra – et godt CRM-system for medlemshåndtering.

Min Side
Dette er vår løsning for å gi sluttbrukerne tilgang til å se og endre egne data. For organisasjoner med lokallag er MinSide også et godt verktøy for å gi regionsmedarbeidere og frivillige ledere tilgang til å håndtere lokallagets data. MinSide har ulike moduler tilpasset ulike organisasjoners behov.

Web
ProFundo har lang erfaring med å sette opp databaseintegrerte webløsninger – både som webservices, iframes og nettsider – både for nettgaver, fastgiverregistrering, medlems- og abonnementshåndtering. Løsningene kan settes opp med betalingshåndtering via Nets eller Stripe og AvtaleGiro-signering med bank-ID eller Ipad-signering.

SMS
ProFundo tilbyr en økende portefølge av SMS-produkter i samarbeid med flere av de største norske mobiloperatørene. Felles for løsningene er at de er integrert med databasen som driftes av ProFundo for å logge og vise all utgående og inngående SMS-trafikk pr navn i samme grensesnitt som andre utsendelser.