I sommer, nærmere bestemt 1.-2.juni, går startskuddet for femte gang på rad for Fundraising Skillshare – fundraisernes eget arrangement. I år samles vi i sjørøverbyen Abra Havn i Dyreparken for å dele ferdigheter og erfaringer fra året som gikk, lære av hverandre og ha det gøy sammen.


 
Meld deg på Fundraising Skillshare 2017 her

 

 
Vi har spurt en av foredragsholderne, «årets fundraiser 2016», Ola Wiig-Hanssen, om noe av det du kan glede deg til å høre om på Skillshare i år:

 
– For deg som jobber med innsamling og skal formulere budskap til giverne: Hvordan skriver jeg mest mulig giverutløsende? Hva må du tenke på, hvordan bør du formulere deg? Hva er det folk reagerer på? Dette temaet skal vi gå igjennom grundig og fra flere vinkler.
Fundraising har mange sider. Selv syns Ola Wiig-Hanssen mange fundraisere kunne fokusere mer på forholdet mellom giveren og organisasjonen:

 
– Vi må forbedre vår dialog og relasjonsbygging.Han ser frem til Skillshare og gleder seg til å treffe og samtale med deltakerne: – Jeg liker å prate om fundraising, det er blitt min lidenskap etter hvert. Men enda mer gleder jeg meg til å treffe og snakke med mange kollegaer. Det jeg liker aller best er å lære mer, og det gjør jeg alltid når jeg snakker med flinke kolleger. Det jeg gleder meg aller mest til er spørsmål, diskusjoner og småprating med den enkelte mellom slagene.

 
Som årets fundraiser 2016 har han et tips til deg som driver med fundraising:
– Vær mindre opptatt av deg selv og egen organisasjon og hva dere har fått til, fokuser mer på giveren og hva hun/han er opptatt av.
Ola er en av flere dyktige fundraisere som er å treffe i Abra Havn i juni. Vi ser vel deg også?

 
Mer informasjon og påmelding til årets Skillshare-samling her…