ProFundo vokser og i disse dager har vi gleden av å ønske hele tre nyansatte velkommen til oss. 

Foto: Fra venstre Halldor Ulland (databaseanalytiker), Almira Isabel Tsigakis (Systemutvikler) og Yngve Davidsen (daglig leder). 

ProFundo opplever sterk vekst og i takt med veksten styrker ProFundo nå IT-avdelingen. I tillegg til at vi har ønsket vår nye daglige leder Yngve Davidsen velkommen, har vi også gleden av å presentere to nyansatte til:

Almira Isabel Tsigakis er nylig utdannet front-end utvikler og starter som systemutvikler i ProFundo. Hun er 29 år og har en forkjærlighet for naturvern, dyrevern, frivillig arbeid og det kreative.

Jeg gleder meg til å jobbe hos ProFundo fordi da kan jeg kombinere det kreative digitale univers, samtidig som jeg kan flette dette sammen med min eksisterende erfaring med å arbeide for frivillige organisasjoner. Ingenting er bedre enn å kunne jobbe i takt med sine verdier.

Almira Isabel Tsigakis

Systemutvikler, ProFundo

Haldor Ulland er nyansatt databaseanalytiker. Han er 25 år og er akkurat ferdig med en bachelor innen IT fra Universitetet i Agder. Haldor er en aktiv fyr og på fritiden spiller han volleyball og synger opera.

Jeg gleder meg til å jobbe hos ProFundo fordi jeg kan være med på å håndtere og behandle informasjon til bedrifter som er med på å gjøre verden til et bedre sted. I tillegg er jeg veldig interessert i å utvikle ferdighetene mine innenfor PLSQL.

Halldor Ulland

Databaseanalytiker, ProFundo

Vi ønsker begge to velkommen til ProFundo!