Nå kan vi tilby nettkurs laget for deg som trenger en grunnleggende innføring i de viktigste egenskapene i Tindra. Jobb i ditt eget tempo og bruk gjerne nettkurset til repetisjon. Nysgjerrig på hvordan kurset fungerer? Les videre om hva nyansatte i Blå Kors, Kathrine Lygren Toppe, synes om det nye Tindra-kurset.


Som nyansatt i Blå Kors, og helt fersk i Tindra, var det viktig å få en god forståelse av Tindra.

Hvordan opplevdes opplæring i Tindra via nettkurset?

Jeg likte oppsettet med å trykke på relevante steder i programmet. Snedig og skjerpende. Likte kjempegodt testene. Ble veldig glad da jeg fikk riktig, og veldig glad da det gikk an å prøve igjen ved feil. Topp med en lun tilbakemelding på ting som føles nytt. Dette traff i alle fall meg, forteller Kathrine entusiastisk.

 

Ta kontakt for å få tilgang til gratis e-læringskurs i Tindra

Prøv ut vårt nettkurs i Tindra.

 

Selv om kurset er et grunnkurs vil vi absolutt anbefale det for alle Tindra-brukere. Det er mye nyttig informasjon også for erfarne brukere. Kurset hjelper deg til en helhetlig forståelse av systemet og gir flere tips til bruk av Tindra som du kanskje ikke allerede har fått med deg.

 

 

I kurset får du anledning til å teste kunnskapene dine underveis gjennom ulike oppgaver. Det er også lagt opp til at du selv skal delta interaktivt for å lære bedre og se verdien av Tindra.

Jeg ser frem til å få mer oversikt over de ulike oppgavene som ventes av meg, for så å ta nettkurset om igjen. Da tror jeg det vil virke enda mer matnyttig, avslutter Kathrine.

Kurset er gratis for Tindra-brukere. Hver Tindra-bruker får sin unike kurstilgang. Vi ønsker at organisasjonen skal få mest mulig nytte av løsningene våre. Med god opplæring og kunnskap om Tindra, ønsker vi å bidra til optimal bruk.

 

Ta kontakt her om det er nyansatte i din organisasjon som skal ha brukertilgang og trenger det nye nettkurset for å komme i gang.