På det gamle jaktslottet ved Loch Ness blir dere med i et stort fagmiljø, ledet av Alan Clayton. Et team av norske og internasjonale konsulenter og designere står klare. Det blir dager med masse kunnskap, inspirasjon og hardt arbeid. Vi skal jobbe fokusert, og på få dager skape både innsamlingskampanjer og oppfølgingsplaner for organisasjonene som deltar.


ProFundos Masterclass leverte over all forventning. Anbefales!

Eva Kvelland, markeds- og kommunikasjonsansvarlig i Stine Sofie Stiftelsen

 

Seminaret gir:
• Ny kunnskap om responsutløsende kommunikasjon
• Erfaring fra casestudier fra hele verden
• Nye ideer og inspirasjon
• Mot og kløkt til å gjenkjenne gode ideer og velge de beste
• Kampanjekonsept med tekst og bilder
• Plan for å sette kampanjen ut i markedet
• Plan for å beholde giverne

Tid: 25. – 28. mars 2019

Sted: The Inch, Loch Ness, Skottland

Anbefalt reiserute fra Oslo: via Amsterdam til Inverness.
Kommer dere fra andre byer anbefaler vi også reiserute via Amsterdam.

OBS: Begrenset antall plasser.

Pris: kr 25.900 pr deltaker, inkludert alle kursdager, rådgivning, overnatting i enkeltrom, alle måltider, aktiviteter samt busstransport til og fra flyplass.

Ta kontakt for gruppetilbud! Samlingen er lagt opp med mye gruppearbeid derfor anbefaler vi hver organisasjon å delta med minst to deltakere. Dette vil gi større utbytte og større gjennomføringsevne når dere kommer hjem.

Informasjon og påmelding:
Kristin Hvideberg Tobiassen
T: 913 56 591
E: kristin@profundo.no

 

Påmelding er avsluttet.

Adrian Lorentsson (tidligere Mental Helse Ungdom i Norge) jobber nå for Alan Clayton.
Han vil være en av deltakerne i det kreative teamet som skal jobbe med oss på Masterclass:

 

 

 

 

 

 

 

 


Anbefalinger fra tidligere deltakere:

ProFundo Masterclass 2018 leverte over all forventning. Vekslingen mellom forelesninger og arbeid med utvikling av egen kampanje fungerte veldig godt, og vi kom hjem med en nesten ferdig kampanje og mange nye verktøy. Alan Clayton er fantastisk kunnskapsrik og et oppkomme av gode og lærerike eksempler på vellykket fundraising. Vi fikk god hjelp til både innhold og utforming av kampanjen underveis. Anbefales! 

Eva Kvelland, markeds- og kommunikasjonsansvarlig, Stine Sofies Stiftelsen

 

Jobb og spikk på idéen til den sitter. Stikkord: Skrelle bort og spisse – så mange runder som nødvendig. Utrolig nyttig å komme bort fra dagens «mas og kjas» og være fokusert – sammen med to gode kolleger, flere andre fundraisere og et knippe dyktige fagfolk. Inspirasjon, faglig oppdatering, teambuilding, god mat og god prat – alt på en gang. Anbefales på det varmeste!

Linda Askeland, informasjonsleder Åpne Dører

 

Masterclass ga oss en svært god teoretisk innføring av fagområdet fundraising fra en av de beste i verden innen området; Alan Clayton. Samtidig ble dette koblet opp mot relevante og gode cases. Utvikling av vårt eget kampanjekonsept gikk som en rød tråd gjennom dagene. Dette ble en god prosess med spennende diskusjoner i gruppen og med god «sparrig» fra de andre organisasjonene som deltok på kurset samt fagpersonene som deltok under dagene.

Anne Kjersti Kværner, Fundraisingsjef, Blå Kors

 

Det å delta på Donor Aquisition Laboratory er både lærerikt, effektivt, inspirerende, morsomt og hjerteskjærende. Anledningen man får til å fokusere 100 % til å lande en aktivitet for sin sak, fra start til mål, er en virkningsfull måte å jobbe seg igjennom alle de viktige fasene i en slik prosess. En viktig bonus er at vi får muligheten til å få verdifulle (subjektive) innspill fra andre organisasjoner gjennom hele prosessen.

Fredrik Sahlin, Salg- og markedsdirektør, Redningsselskapet

 

Vil sterkt anbefale Profundos masterclass med Alan Clayton. Vi var fire personer fra Normisjon som reiste over til Skottland og vi lærte mye – mer enn forventet. Troverdig og godt faglig fundert undervisning, som vil være med på å sette en ny retning for vårt innsamlingsarbeid. Samtidig veldig positivt å reise sammen som team – inkludert leder – slik at vi får skikkelig trykk bak nye ideer når vi kommer hjem.

Ole Martin Rudstaden, medie- og markedssjef, Normisjon