Vi gleder oss over tilbakemeldinger som "Vi reiste hjem fra Skottland med et helt nytt syn på fundraising, og med praktisk kunnskap som gjorde det mulig å iverksette en stor kampanje bare måneder senere!" I mars blir det ny masterclass i Skottland. Blir du med?


Forventningene stiger! Flere har fått ja til Skottland i 2016 – nærmest som en julegave. Andre venter enda på at budsjetter skal falle på plass. Og noen får det simpelthen ikke til å passe – og har reservert plass i 2017 i stedet!
Faktum er at fire intense dager, avsondret fra omverdenen, på et lite hotell i det skotske høylandet gir fantastiske resultater.  Å isolere seg slik sammen med nøkkelpersoner fra andre norske frivillige organisasjoner – og de fremste internasjonale kapasitetene og inspiratorene innenfor faget fundraising – både krever mye og gir mye. Til deg som enda vurderer deltakelse:
  1. Ja, det er enda noen plasser igjen
  2. Tidspunkt for frammøte/avreise Aberdeen er fastsatt, og booking av rimelige flybilletter kan begynne.
  3. «A room with a view over Loch Ness» er fortsatt innen rekkevidde
Vi reiste hjem fra Skottland med et helt nytt syn på fundraising, og med praktisk kunnskap som gjorde det mulig å iverksette en stor kampanje bare måneder senere, er det etter hvert ganske mange i ‘skottlandsgjengen’ som sier.

Behov for en forsmak?

Benytt anledningen til å treffe masterclass-ansvarlig Alan Clayton når vi sparker i gang det nye fundraisingåret i Oslo 18. januar.

Informasjon og påmelding her…

Gleder meg!

Vennlig hilsen
Svein Åge
151216 skottland