Del denne artikkelen:

Har dine lokale medarbeidere behov for et godt oppfølgingsverktøy overfor sitt nettverk?

ProFundo har laget et ‘mini-CRM’ til bruk for oppfølging av de lokale heltene, aktivistene, giverne, CSR-bedriftene eller ildsjelene.

Vi kaller det giveroppfølgingsmodul i Min Side. Dette med tanke på at stedlige representanter kan se giverne i sitt område eller givere som engasjerer seg for et bestemt prosjekt, men løsningen er fleksibel og benyttes også overfor andre kontaktnett man har behov for å holde oversikt over og logge aktivitet overfor.

 

Tilgangen styres via Min Side, slik at kun utvalgte tillitspersoner får se sine nettverk. For noen handler det om å møte det lokale verve-teamet for å logge opplæring og service overfor disse. For andre handler det om å besøke menigheter i en landsdel og logge oppfølgingen overfor dem. Utenlandsavdelinger kan ha behov for å kommunisere med givere hjemme som støtter deres prosjekt. De som jobber med næringslivskontakter kan ha behov for å logge aktiviteter overfor næringslivet i en landsdel eller se hvilke bedrifter som nå bør kontaktes og følges opp. Mulighetene er mange, men relasjonspleien er viktig og bør ikke være tilfeldig.

 

Vi har hatt gleden av å bruke giveroppfølging i tre år. Vi har brukt den først og fremst mht. menigheter. Det har uten tvil styrket vårt arbeid med menighetene. Vi har opplevd at dette redskapet har gitt oss en bedre samhandling internt i organisasjonen og med menighetene, sier John Martin Bore CRM-rådgiver i Det Norske Misjonsselskap

 

Kunne løsningen bidra til bedre oppfølging av kontakter i din organisasjon?

 

Ta kontakt her dersom du ønsker en uforpliktende samtale om en slik type giveroppfølgingsmodul i Min Side…Motta nyhetsbrev med gode tips!