''I believe that an obsession with short-term financial KPIs is the single biggest reason that donors are dissatisfied with the way charities fundraise. In many cases, charities invest a lot of time and effort in measuring activity, but I’m not so sure we’re measuring what the impact is on the donor. (Roger Lawson)


—- OBS!
Kurset er fullbooket – vi setter derfor opp ekstrakurs i Kristiansand påfølgende dag.

Fokus på en bedre giveropplevelse er ikke bare ‘nice to have.’ Det er ikke engang bare ‘the right thing to do,’ i følge Roger Lawson i About-Loyalty UK. Det er rett og slett et sunt, økonomisk forretningsvalg for organisasjonen.

 

161003-rogerlawson

Kursholder Roger Lawson
Glade givere gir mer og de gir over lenger tid. Dette er det en økende bevismengde for, noe Roger Lawson vil vise oss i dette seminaret. Skal du øke giverlojaliteten til din organisasjon, krever det beslutning, investering og en langsiktig strategi. Har du dette på plass? Vet du med sikkerhet hva som engasjerer og oppmuntrer giverne dine? Ikke minst, kan du måle tilfredsheten blant giverne, eller bare driver dere med kvalifisert gjetting?
About Loyalty har utført undersøkelser på giverlojalitet i England, og han vil dele noe av denne kunnskapen med oss, både om resultatet og prosessen.

Seminaret passer for fundraisere og markedssjefer.

Roger Lawson har jobbet med fundraising i Storbritannia i over 20 år. Han har hatt senior fundraising-stillinger i flere større organisasjoner (bl.a. Feed the Children og WWF) og jobbet for Cascaide og The Good Agency som er to av Storbritannias mest innovative og suksessrike fundraisingsbyråer. I dag jobber han for About-Loyalty, hvor han har vært med på å utvikle et stort benchmarking-verktøy for å måle giverlojalitet i frivillig sektor. Dette verktøyet er utviklet sammen med professor Adrian Sargeant fra Universitetet i Plymouth, kjent i Norge som fagansvarlig for norsk fundraisingsutdannelse.

Sted:
Amnesty International
Grensen 3, Oslo
Kursholder:
Roger Lawson
 

Tid:
10. november kl. 1200 – 1500
Kaffe og registrering fra kl. 1130

OBS: Kurset er fullbooket

Pris:
925,-
Ekstrakurs:

11. november kl.10-14
hos ProFundo i Kristiansand
Kaffe og registrering fra kl.0945
Lunsj hos ProFundo.

Kursansvarlig:
Kristin Hvideberg Tobiassen
913 56591 / kristin@profundo.no

 

 

Kristin Hvideberg Tobiassen

Last ned presentasjon fra Roger Lawson her:
presentasjonsbilde